OPEN HUIS ZATERDAG 9 JUNI A.S. VAN 11:00 TOT 15:00 UUR

Met de zomer voor de deur en het groen op zijn mooist zijn er steeds meer huizenzoekers in de markt. Voor kopers is het nog steeds erg aantrekkelijk om te kopen omdat de verwachting is dat de hypotheekrente voorlopig nog laag blijft.

 

 

 Als u wilt verhuizen is internet een prima middel om u te oriënteren. Op zaterdag 9 juni a.s. heeft u de gelegenheid om geheel vrijblijvend 'live' bij uw favoriete huizen binnen te kijken. Diverse woningen die via Drieman Garantiemakelaars te koop staan in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving zijn zonder afspraak te bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur.  

Of u nu voor het eerst een huis koopt, groter wilt wonen of uitkijkt naar een appartement; Op Funda kunt u via de zoekfunctie onder “extra” selecteren op “alle open huizen”, waardoor u in één oogopslag alle open huizen in de omgeving te pakken heeft. Tijdens het Open Huis kunt u in korte tijd meerdere woningen achter elkaar bekijken. Als u vragen heeft over één van de woningen, te koop staande bij Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn, zijn de makelaars op kantoor aanwezig om deze te beantwoorden. U vindt alle te koop staande woningen op www.funda.nl en selecteer op “alle open huizen”. Zet 9 juni a.s. in uw agenda en loop vrijblijvend binnen bij de woningen van Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn.

 

anoniem
8

we zijn tevreden

Anoniem
9

De proactieve houding van makelaar Jon Wijling heeft ervoor gezorgd dat wij besloten ons huis te verkopen via Drieman Garantie Makelaars in Alphen aan den Rijn. In de huidige, toch nog, lastige markt voor wat betreft het verkopen van huizen wist de makelaar ons goede tips te geven ten aanzien van de verkoop. Hij begreep goed hoe wij ons huis in de markt wilde zetten en in overleg kwamen we tot een goede vraagprijs. Na enkele styling tips heeft een professionele fotograaf (op aanraden van de makelaar) ons huis gefotografeerd en zo kwam een en ander snel op Funda. Drieman Makelaardij heeft een goed systeem op internet waarop alle activiteiten met betrekking tot de verkoop van het huis goed te online volgen zijn. Bezichtigingen werden soepel ingepland en bezichtigingen volgden snel. Ook tijdens de onderhandelingen na het eerste bod heeft de makelaar goed en zeer proactief gehandeld, het is direct duidelijk dat er binnen dit kantoor veel kennis van zaken is en dat zorgt ervoor dat je een gerust gevoel krijgt als het gaat om zoiets groots als het verkopen van je huis. Door de actieve, positieve en professionele houding van het team van Drieman Garantie Makelaars is het mogelijk gebleken ook in deze tijd je huis snel te verkopen. 3 weken na het verschijnen op Funda waren de onderhandelingen een feit en hebben we ons huis naar alle tevredenheid verkocht. Ook in de periode van het afwachten totdat de financiering van de kopers geregeld is, konden we terecht bij Drieman met onze vragen en toe een en ander helemaal rond was werden wij hier DIRECT van op de hoogte gesteld. Een vlotte verkoop, gerealiseerd door een ervaren en prettig team! Wij zijn uitermate tevreden over deze makelaars(s)!

Verkoper van Tarthorst 66
10

Zoals gehoopt een zeer deskundige en enthousiaste begeleiding van onze makelaar. Meedenken en vrij laten bij beslissingen over hoe ons huis te verkopen spraken zeer aan. Niets dan lof voor Helga Moerman van Drieman

Lees meer
Terug
Recent bekeken