Nieuws

Grootschalige renovatie winkelcentrum Aarhof

Grootschalige renovatie winkelcentrum Aarhof De Aarhof krijgt halverwege 2022 dan eindelijk z'n grootschalige renovatie. Op en rond het winkelcentrum in de Alphense binnenstad worden maar liefst driehonderd woningen gebouwd. Er komen twee grote woontorens boven de laad- en losruimten van 61 en 43 meter hoog. Deze woningen zijn nodig om de renovatie te bekostigen.

Er is meer dan lage rente

Er is meer dan lage rente De hypotheekrente blijft maar dalen. Volgens De Hypotheker is dertig jaar vast al ruim onder de twee procent bereikbaar (stand 17 februari 2020). Vind je vijf jaar voldoende, dan is net iets meer dan één procent gangbaar. Maar rente is niet alles.

Stormbestend

Stormbestend Storm Ciara heeft aardig huisgehouden in Nederland. Dakpannen zijn van plek gewisseld, bomen hebben zich te ruste gelegd tegen gevels, tuinmeubilair is bij de buren op bezoek gegaan. Tijd om de verzekeringspapieren er bij te halen.
Anoniem
9

Wij hebben zeer goede ervaring met drieman garantiemakelaars, zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige huis. Door een nauwe samenwerking, goede begeleiding, service en goede communicatie verliep de verkoop van onze woning vlekkeloos.

Anoniem
10

Tijdige communicatie, behulpzaam en goed advies. Al met al een zeer fijne makelaar!!! Zeker aan te raden.

Lees meer
Terug