Grootschalige renovatie winkelcentrum Aarhof

De Aarhof krijgt halverwege 2022 dan eindelijk z'n grootschalige renovatie. Op en rond het winkelcentrum in de Alphense binnenstad worden maar liefst driehonderd woningen gebouwd. Er komen twee grote woontorens boven de laad- en losruimten van 61 en 43 meter hoog. Deze woningen zijn nodig om de renovatie te bekostigen.

Als Drieman Garantiemakelaars zijn we blij met de ontwikkeling van de Aarhof direct tegenover ons kantoor in het vernieuwde centrum van Alphen. De op dit moment verouderde Aarhof wordt op deze manier een aantrekkelijk en toekomstbestendig woon- en winkelcentrum voor alle Alphenaren. De architectuur van de verbouwing sluit mooi aan bij het vernieuwde en geliefde Stadshart Lage Zijde.

We zien dat er steeds meer behoefte is onder diverse doelgroepen waaronder met name medioren en senioren aan appartementen direct nabij alle voorzieningen in dit mooie stukje Alphen.

Een prachtige plek waar we trots op zijn en met veel plezier onze klanten ontvangen en begeleiden.

Klik hier het volledige nieuwsbericht:

https://www.ad.nl/alphen/driehonderd-woningen-twee-woontorens-en-honderd-miljoen-euro-zo-wordt-de-aarhof-het-paradepaardje~a7ff485d/

Anoniem
9

Wij hebben zeer goede ervaring met drieman garantiemakelaars, zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige huis. Door een nauwe samenwerking, goede begeleiding, service en goede communicatie verliep de verkoop van onze woning vlekkeloos.

Anoniem
10

Tijdige communicatie, behulpzaam en goed advies. Al met al een zeer fijne makelaar!!! Zeker aan te raden.

Lees meer
Terug