Nieuws

Er is meer dan lage rente

Er is meer dan lage rente De hypotheekrente blijft maar dalen. Volgens De Hypotheker is dertig jaar vast al ruim onder de twee procent bereikbaar (stand 17 februari 2020). Vind je vijf jaar voldoende, dan is net iets meer dan één procent gangbaar. Maar rente is niet alles.

Stormbestend

Stormbestend Storm Ciara heeft aardig huisgehouden in Nederland. Dakpannen zijn van plek gewisseld, bomen hebben zich te ruste gelegd tegen gevels, tuinmeubilair is bij de buren op bezoek gegaan. Tijd om de verzekeringspapieren er bij te halen.

Het is weer WOZ-tijd

Het is weer WOZ-tijd In deze tijd van het jaar dwarrelt de WOZ-beschikking weer op de mat, gebaseerd op opnieuw gestegen huizenprijzen. Dat je huis meer waard is geworden, is natuurlijk mooi. Maar het betekent vaak ook meer betalen. Controleer de aanslag daarom goed.
Anoniem
9

De 3e keer dat wij een koop en of verkoop opdracht aan Drieman hebben gegeven. Altijd super tevreden over service begeleiding resultaat afhandeling. De doen alles wat in hun macht ligt om tot een goed resultaat te komen.

Anoniem
10

Fijne makelaar, jong en enthousiast. was goed geïnformeerd en dat maakte het contact erg prettig. was goed op de hoogte van alle wensen en ging daar prima mee om

Anoniem
9

Top makelaar!

Lees meer
Terug