Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Er was een goed contact met de makelaar over de wensen. We kregen realitisch advies in de begeleiding en de makelaar toonde zich geduldig. De eerste keer dat wij ons woning wilden verkopen, bleek dat er de markt toen niet gunstig was waardoor we niet de prijs voor ons huis konden krijgen die wij nodig hadden. Doordat de makelaar zich geduldig opstelde hebben wij kunnen wachten op het juiste moment. Daarna hebben we snel kunnen handelen en hebben we het huis snel en tegen een mooie prijs kunnen verkopen.

Anoniem
10

Topmakelaar, zowel Gerben als de backoffice. Bij de aankoop van onze nieuwe woning gecharmeerd geraakt van de werkwijze van Drieman, daarom uiteindelijk onze woning ook bij hen in de verkoop gezet. En met succes, onze woning was in no time verkocht. Goede communicatie, (bijna) dag en nacht bereikbaar, er wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen en vooral eerlijk en open zaken doen.

Carmen Koevoets
8

Vragenlijst op move verdient verbetering

Anoniem
8

Zowel met (een betrokken) makelaar als de binnen dienst verliep de communicatie naar behoren, snel en adequaat. men was zeer behulpzaam.

Anoniem
10

Fijn contact gehad met de makelaars. Gezien vakantie van onze makelaar Gerben konden we schakelen met Anouk. Meer dan tevreden over de professionele maar ook persoonlijke aanpak. Ook de binnendienst met wie wij geregeld contact hadden, hadden een persoonlijke aanpak waarbij een naam noemen amper nodig was. Vrijwel alle informatie ging eerst langs ons voor goedkeuring. Kleine onduidelijkheid over berekening woonoppervlakte met schuine wanden. Appartement is snel verkocht. Wij zullen een volgende keer zeker weer bij Drieman aankloppen.

Aletta Schellingerhoudt-Guijt
10

Tot nu toe alles zeer prettig verlopen dat geeft een goed gevoel!

Mevr. Coletta
8

De contact met makelaars was goed omdat wij hebben onze nieuwe huis bij hem gekocht dus we wiste met wie gingen wij aan de slag. Wat minder prettig was ,zijn de veel kopieer en scannen dat wij thuis moest we doen maar dat komt door de corona,. voor de rest ik was super tevreden en mijn huis was in 5 dagen verkocht, Vriendelijke groten Ornella Coletta

Mirjam Batelaan- van Iperen
10

We zijn zeer tevreden over de manier waarop alles tot nu verloopt, prettig contact en kijken uit naar het verloop.

Anoniem
9

Drieman had een uitdagend aanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen en de aankoop van een nieuwe woning was snel in kannen en kruiken. Bij de verkoop van onze bestaande woning waren ze zeer deskundig en behulpzaam. De verkoop was dan ook in zeer korte tijd geregeld. Ook additionele service bij het vinden van een tijdelijke huurwoning was adequaat. Uit alles blijkt gedegenheid en kennis en dat alles voor een correcte prijs.

Jacqueline Verkerk
10

Ook de aankoop bij Drieman gedaan. Zeer vriendelijk en professioneel! Alles heel goed geregeld!

Anoniem
10

Prima contact met makelaar. Ondanks wisseling van contact persoon , bleef de samenwerking prima. Deskundig, service gericht en klantengerichtheid zijn een aantal belangrijke aspecten die wij mochten ervaren. De daadwerkelijke verkoopfase getuigde van eerlijkheid, deskundigheid en betrokkenheid. In 1 woord: Voortreffelijk

Mevr. Liesbeth Nieuwenhuizen
10

Drieman Alphen aan den Rijn is een zeer prettige en professionele makelaar met een eerlijk advies, goede heldere communicatie is heel servicegericht. Je bent hiervoor niet afhankelijk van één persoon, maar het hele team heeft diezelfde professionaliteit, vriendelijkheid en servicegerichtheid. Kortom een zeer duidelijke aanbeveling voor iedereen die zijn huis wil kopen of verkopen.

Dhr. Van der Laan
9

Onze verwachtingen waren hoog van Drieman en zij hebben dit meer dan waar gemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en het hectische gebeuren van een huis verkopen wordt door Drieman goed begeleid met een professionele aanpak.

Anoniem
10

Nadat wij onze nieuwe woning hadden gekocht waren wij opzoek naar een makelaar die bij ons paste. Vrienden van ons rade Nick van Veen aan bij Drieman Garantie makelaars, ze gaven aan dat hij prettig in omgang was, direct, duidelijk een eerlijk. Na een kort gesprek bij ons thuis hadden wij direct een goed gevoel erbij. Na wat zaken te hebben doorgesproken verliep het proces erg vloeiend en snel. We werden constant op de hoogte gehouden over het verloop zoals bij de bezichtigingen en wat men van onze woning vond. Kijkend naar de biedingen op onze woning en wat Nick had aangegeven kwamen beide overeen wat getuigd van een uitstekende markt en omgevingskennis. Wij hebben het geheel als erg prettig ervaren. Mochten wij ooit nog een keer verhuizen dan gaan wij zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Marjan Hoogenes - Zemel
10

Alles is naar wens

Rosita Pauëlsen-Fles
10

Degelijk, prettig contact, snel, proactief en strategisch. Erg prettig ervaren allemaal!

Ruud van der Meer
8

Ik vind de vragen in de enquête nogal rigide. Het is een combinatie van factoren; de makelaar zelf, vanwege zijn professionaliteit, accuratesse en persoonlijke benadering, maar ook de presentatie en de opvolging van de te nemen acties. Onze woning is nog niet verkocht, maar so far - so good!

Corrie Könst
9

Goede, snelle en professionele manier van werken.

Anoniem
10

John Wijling, de makelaar van Drieman Garantiemakelaars is zeer deskundig en heeft een jarenlange ervaring. Ik had heel veel belangstelling en deze makelaar heeft op een uiterst professionele manier mijn woning verkocht. Alle lof voor deze bevlogen makelaar die met veel vuur en een gezellige doses humor mijn woning voor de prijs heeft verkocht die hij tevoren ingeschat had.

Mevr. Iris Barker
10

Gerben Hak kwam goed zijn afspraken na en werkte snel. Hij nam veel werk uit handen. De verkoop is goed verlopen.

Anoniem
9

Super fijne en goede begeleiding gehad. Door corona was het af en toe even zoeken met elkaar naar de beste werkbare manier omdat bezoek aan kantoor niet mogelijk was, maar all over zijn we dik tevreden en raden we Gerben Hak van harte aan! Dank voor de ondersteuning en begeleiding. Bram Meijer

Anoniem
10

Door de speciale constructie van de verkoop en voor ons de koop van een ander huis was het een hele uitdaging voor onze makelaar. Maar wat een doorzettings vermogen na enkele obstakels en niet te vergeten corona is het allemaal goed gekomen. Gerben stond werkelijk dag en nacht klaar weekenden en zelfs in zijn vakantie. Echt een topper dank jullie wel voor alles

Jan van Duijn
9

Professioneel en plezierig.

Monique van den Berg
8

Het contact met de makelaar is prettig en het maken van de foto's ging professioneel.

Roderik Diroen
10

Wij hebben het gehele proces als zeer prettig ervaren. Afspraken werden netjes na gekomen, we werden goed geïnformeerd en de makelaar dacht actief mee.

Ingrid de Jong-Donker
9

Wij hebben voor Drieman gekozen omdat wij veel positieve berichten uit onze omgeving hadden gehoord. Onze woning staat net te koop bij Drieman, maar het voortraject verliep erg fijn.

Tom Reijngoud
9

Ik vind drieman goed Maar afspraak is afspraak

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was uitstekend. Er werd naar mij geluisterd en ik werd serieus genomen. De wijze waarop de makelaar mij informeerde over de aspirant kopers was duidelijk en gaf mij het gevoel dat hij, gezien hun omstandigheden, ook bij hen werkelijk bij hen betrokken was, waardoor ik het gevoel heb dat ik de juiste keuze hebt gemaakt. Alleen maar lof.

Bosman
8

WAARDE VAN HUIS GOED INGESCHAT

Anoniem
10

Vriendelijk, kan zeer snel schakelen en levert een buitengewoon goede prestatie waar alle partijen meer dan tevreden mee zijn. Bespaar nooit op een goede makelaar is wat ik meeneem uit deze verkoop. Klasse!

J.M. van den Bosch
9

goede bereikbaarheid, vlotte opvolging, persoonlijk contact, nakomen van afspraken. Erg tevreden. Beoordeling mag gebruikt worden maar wel anoniem

Anoniem
9

Het contact was prettig en deskundig. Drieman is een zeer betrouwbaar en degelijk makelaarskantoor met veel kennis en ervaring.

Bram Meijer
9

Was erg te spreken over de verkoop makelaar van de woning die we hebben gekocht. Daarom dezelfde makelaar gevraagd onze verkoop te doen. Zijn erg tevreden over de communicatie en aanpas. Het voelt als samen doen. Ben benieuwd hoe het proces verder gaat en heb er alle vertrouwen in. Bram Meijer

Dhr. de Jong
8

in een drukke tijd op de woningmarkt en het rare verloop van wegen de corona . de verkoop van mijn huis toch goed af kunnen handelen.

Corrie Clement
9

je wordt als mens in je waarde gelaten.

Wim Hesseling
8

Wij zijn zeer tevreden over de contacten die we tot dusver hebben gehad. De professionele houding en inzet voor de klant is hetgeen verwacht wordt maar wat ook geleverd wordt.

Hans Suter
8

Prima geholpen. Electronisch dossier aanleggen kostte erg veel tijd en veel vragen waren onduidelijk. Hierin zou verbetering in moeten brengen.

Bert Lakenberg
10

ik vond de service erg goed de makelaar vriendelijk en betrouwbaar overkpomen en de hulp bij het ionvullen van de formulieren erg goed. jullie hebben verstand van zaken zeer te vrede

Klein
9

Wij moesten zojuist kiezen uit 4 mogelijkheden. Maar de voorwaarden, de contacten en de makelaars (Helga en Gerben) zijn ook super!

Alexandra Smits
10

Een echt top team. Met Gerben als leidende persoon. Wij zijn zeer tevreden en hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.

Dijkman
9

We zijn tevreden over de totale aanpak.

Anoniem
9

Contact met de makelaar was prima. Ik werd altijd keurig op de hoogte gehouden van de status en de makelaar stond altijd voor me klaar.

Bert Lakenberg
9

ben door jullie goed geholpen zowel met degene die thuis is geweest alsmede de vrouwen van het kantoor met het helpen van de in te vullen formulieren bijvoorbaad mijn dank hier voor. gr,bert

Alexandra Smits
8

Ik vind het heel belangrijk dat er mee gedacht wordt en dat dat op een vriendelijke manier gedaan word. Bij jullie is dat zeker het geval.

Corrie Clement
10

zie voorgaande

Nicole van Craaikamp
8

nvt

van Camp
8

Zeer tevreden. In 2018 maakten we kennis met Gerben als verkopend makelaar van een woning waarin wij geinteresseerd waren. De koop ging niet door, maar over Gerben waren we enthousiast. Toen al besloten dat wanneer wij ons huis zouden verkopen we dat door Gerben wilden laten doen. Ook de ondersteuning door de backoffice/administratie was goed, werd goed op de hoogte gehouden. Communicatie per mail verliep vlot. Omdat het voor ons toch een spannend proces is vonden we de terugkoppeling telefonisch of via move.nl erg prettig. Toen Gerben er een aantal dagen niet was werd het overgenomen door collega's. En daar komt de tip voor de volgende keer. We hadden het op prijs gesteld als ook van die activiteiten een korte digitale terugkoppeling zou zijn gegeven. Een opmerking als "Bezichtiging (of taxatie) is goed verlopen, er waren geen bijzonderheden en er waren geen vragen" zou al voldoende geweest zijn. Maar nogmaals, het hele proces wordt bijzonder zorgvuldig gemanaged en daar zijn wij blij mee.

Dijkman
8

De contacten zijn tot dusver prettig professioneel.

Knevel
10

Eerlijk en goed advies. We hebben vertrouwen in jullie en laten het graag aan jullie over.

Hetty van Veen
9

Voor mij bleven twee makelaars over: beiden deskundig, prettig gesprek, straalden vertrouwen uit. De doorslag om voor Drieman te kiezen was voor mij het voorgestelde traject van bezichtigingen. Drieman stelde voor om belangstellenden zoveel mogelijk achtereenvolgens uit te nodigen en rond te leiden. De andere makelaar stelde voor om direct te beginnen met een Open huis en de kopers tegen elkaar op te laten bieden met een bedrag vanaf.. De aanpak van Drieman sprak me dus meer aan.

Terug