Dit hebben onze klanten ervaren...

van Lohuizen
9

Professioneel, zakenkundig en zeer vriendelijk.

van den Berg
8

Prima begeleiding en advies

Edwin van Haren
9

HeLe fijne makelaar! Doet er alles aan om jou huis in de verkoop te mogen zetten. Veel plezierig contact en tegemoetkomingen super!

Herr
9

Zowel in het aankoopproces van onze woning als de verkoop van onze huidige woning zeer tevreden over de begeleiding.

Anoniem
8

Mijn huis verkocht via Drieman makelaars. Voor mij logisch om voor deze makelaar te kiezen daar ik in het verleden eerdere woningen heb gekocht, verhuurd en verkocht. Ook deze laatste verkoop is mij goed bevallen. Ik ben gedurende de verkoopperiode goed geïnformeerd en heb de samenwerking prettig ervaren. Ik vind Drieman professioneel en handelt adequaat.

Dhr. Hoogervorst
9

Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Zij was deskundig en gaf ons goede adviezen. Het is een prettig persoon die vertrouwen uitstraalt. De begeleiding verliep naar alle tevredenheid. Luistert goed naar de wensen van de verkoper en behartigd de belangen van de verkoper op een positieve manier. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Roy Niesing
8

Nette manier van communiceren, duidelijke afspraken.

Bert Hulsbos
10

We zijn tot nu toe zeer tevreden😀

Peeters
10

Geen feedback nodig, is optimaal.

Hesseling
9

De makelaar heeft gekeken naar de omstandigheden waarin wij ons huis moeten verkopen en heeft daar een passende prijs bij gemaakt!

Eline Koopman
10

Onwijs blij met Anouk! Ze weet waarover ze praat, professionele houding en staat altijd voor je klaar.

van Butselaar
8

Vertrouwen hebben in de makelaar zelf

Dhr. Mahieu
8

Contact met de Makelaar verliep prima! Drieman hield mij overal op de hoogte en zorgte voor alles over de gehele verkoop van de woning. Zeer tevreden !

Anoniem
9

goed contact met de makelaar hield ons altijd op de hoogte van alles was wel streng maar was wel rechtvaardig hadden wel zo iemand nodig

de Rooy
8

Ik vond het erg lang duren voordat het huis op funda stond en online. Verder goede service. Duidelijk uitleg en vriendelijke medewerkers

Hoogervorst
8

Helga komt op ons zeer betrouwbaar en deskundig over en verleent een goede service.

van Ruiten
9

Het is niet de eerste keer dat we voor Drieman gekozen hebben, de eerste keer huis verkocht in Nieuw Vennep, daar na aankoop huidige woning. Gezien deze goede ervaringen wederom voor Drieman gekozen. In het vertrouwen dat onze woning snel en goed verkocht gaat worden. Wij hebben groot vertrouwen in onze makelaar (Gerben Hak). Hij snapt wat wij willen, straalt vertrouwen uit. Heeft kennis van zaken.

Anoniem
9

Goed op de hoogte gehouden met tips en adviezen. Kennis van de markt en bereid tot buiten de kaders te denken.

Mevr. Leinse
10

Het contact en de samenwerking met Helga Moerman was zeer prettig, persoonlijk, professioneel, adequaat en efficiënt. Wij zijn er van overtuigd dat haar strategie verantwoordelijk is voor de snelle verkoop. Daarnaast valt het op dat iedereen binnen het bedrijf uiterst behulpzaam is. Alles bij elkaar een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Anoniem
9

Alles verliep deskundig en soepel. We werden van alle stappen goed op de hoogte gehouden. En de woning is snel verkocht.

Mevr. Coelewij
10

Mijn contact met mijn makelaar was erg goed. Ik ben erg goed geholpen en goed begeleid door haar in het proces van het verkopen van mijn woning. Goede adviezen gehad en ik kon altijd bij haar terecht met vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van alles.

Anoniem
10

Fijne makelaar, jong en enthousiast. was goed geïnformeerd en dat maakte het contact erg prettig. was goed op de hoogte van alle wensen en ging daar prima mee om

Mevr. Manon Steenvoorden
9

Erg prettig contact met de makelaar. Tijdens de bezichtigingen regelmatig contact, maar ook daarna. Goed bereikbaar, zelfs savonds en in het weekend!

Hage
8

prettig contact, we kunnen makkelijk even binnenlopen met 'n vraag of afgeven vam papieren

Mevr. Heleen van Velzen
9

Gerben heeft ons fantastisch geholpen. Persoonlijke benadering en alles afgestemd op onze wensen en vragen. Communicatie met de kantoormedewerkers was ook erg prettig tijdens het gehele verkoopproces.

Bas Schreven
10

Jullie zijn super in communicatie ,anders komen we niet terug om ons huis te verkopen en hopelijk ook via jullie te kopen .

Gaillard
9

Belangrijk is natuurlijk het eindredacteur. Maar hopelijk weten we dat snel.

Mevr. Maaike
10

Na Drieman al jaren te kennen was de keus makkelijk toen ik een makelaar nodig had. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad!

Anoniem
9

Alles duidelijk besproken en goed afgehandeld. Een goede service. Ze nemen de tijd voor je en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader.

Dhr. Leon van Kogelenberg
10

Van het begin tot einde is de begeleiding top geweest! Dankzij gevraagde en ongevraagde adviezen zorgden er voor dat we altijd wisten waar we aan toe waren. Ik raad Drieman zeker aan!

Dhr. de Vries
9

In iedere situatie een wel overwogen advies gekregen. Alles ging in goed overleg. Ook tijdens het uiteindelijke verkoop gesprek met de kopers heeft Helga Moerman steeds wisselende eisen van de kopers kunnen ombuigen naar een uiteindelijk resultaat waar wij als verkopers maar ook de aankopers tevreden mee waren. En wij met een goed gevoel ons huis verkocht hebben. Nu opzoek naar het volgende huis.

Coelewij
10

Fijn contact en het proces verloopt spoedig

A. Rietveld
10

fijne makelaar met snelle acties

A. Van der Lugt
9

Top makelaar!

Dhr. Hogewoning
9

prima service, prima kwaliteit. we zijn goed geholpen door de makelaar. de afspraken goed geregeld, advies was prima. foto's. wij zijn erg tevreden.

H. Lugtigheid
8

de makelaar komt bij ons vakkundig en persoonlijk over

Mevr. Sheryl Limburg
9

Goede weloverwogen en besproken strategie, enthousiaste begeleiding met veel begrip, goed bereikbaar en geen vraag is te veel. Helga heeft ons huis verkocht, maar wij zijn verkocht aan Helga; wat een professionele fijne vrouw om mee te samen te werken.

van Gaalen
9

Verkoop net gestart. Begeleiding en informatie prim. Degelijk advies over want te doen en hoe het aan te pakken. Prima.

Dhr. Wansinck
8

Gerben heeft verstand van zaken, heeft een duidelijk plan gehad over hoe de woning het meeste op zou kunnen leveren en het snelst verkocht zou worden. Op sommige vlakken was de communicatie iets minder, maar dit is goed opgepakt.

Dhr. Rijnsburger
9

Zeer kundig en prettige makelaar, houdt rekening met jouw wensen en gevoel bij jouw u201coudeu201d woning. Betrokkenheid goed en houdt je goed op de hoogte. Het verbaasde ons dat hij onze woning zo snel kon verkopen voor een prijs boven onze verwachting!

H.M. Jongeneel
9

Prettig contact, fijne onderhandeling, goed onderbouwd verhaal, mooi kantoor, goede samenwerking!

Anoniem
10

Het contact verliep heel goed, snel veel kijkers voor het huis, na elk bezoek direct feedback en bij de verkoop een correcte afhandeling.

Anoniem
10

Zeer deskundige makelaar, die precies weet hoe te handelen. Heeft in korte tijd ons huis verkocht.

Mevr. Marna Agaatsz
10

Vanaf het eerste intakegesprek had ik een prettig contact met Gerben. Ik heb met een aantal andere makelaars ook om de tafel gezeten maar met Gerben had ik de beste klik. Het voelde persoonlijk maar toch deskundig en professioneel. Zijn aanpak en strategie om mijn woning verkocht te krijgen spraken mij heel erg aan.

John Taphoorn
8

Zijn tot op heden tevreden. Wat ons bij de vaststellen van de woningprijs wel opvalt is dat er vanuit Drieman niet is gekeken naar de prijs KK van vergelijkbare woningen in onze wijk. Huis achterbuur is te koop gezet voor €275.000 en verkocht en in de Distelstraat 25 vergelijkbare woning te koop gezet voor € 285.000. Omdat wij dit wel zagen hebben we in twee dagen tijd onze verkoopprijs aan laten passen van 250.000 naar 270.000.

H. van Velzen - van Driel
9

We hebben een woning gehuurd via Drieman en nu onze woning te koop gezet via Drieman. Beide makelaars zijn vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Dat schept vertrouwen.

Richard Wansinck
8

Beter contact over wanneer het huis precies op Funda komt. Eerst bijvoorbeeld laten weten

Mevr. Ananda Raaphorst
8

Goed contact met de makelaar, stond bij elke vraag goed en snel voor ons klaar!! Erg blij met de goede service!

Dhr. Lunnemann
9

Gerben Hak van Drieman Garantiemakelaars heeft het gehele proces professioneel en met veel inlevingsvermogen begeleid. Waarvoor dank. Uiteraard met ondersteuning van de binnendienst.

Anoniem
8

Het contact was erg direct en prettig. Bij veranderingen werd ik snel op de hoogte gebracht. Algemene indruk: erg positief, de makelaar had mijn vertrouwen vanaf het begin.

Terug
Recent bekeken