Dit hebben onze klanten ervaren...

marvin Buijs
8

Kort en duidelijk en zeer vriendelijk.

Dhr. Verschuur
9

Zeer tevreden over de service van Drieman. Na een 1e kennismaking er direct van overtuigd dat dit de juiste partij zou zijn om mijn huis te laten verkopen. Anouk is een zeer deskundige makelaar die mij goed heeft geadviseerd.

Dhr. Boin
8

De makelaar was goed en zeer vakbekwaam bezig met de verkoop van ons appartement dus een aanbeveling waard

Dhr. Erik van Dijk
10

erg Fijne makelaar, altijd bereikbaar als je met vragen zit. Contact verloopt ook erg soepel. Nette tekst en fotou2019s bij de verkoop brochure.

Bilik
7

Fijne makelaar. Maar nog niet verkocht. Vraag het erna nog eens :-)

Gerbrand Verhorst
7

Hij hielp me toen ik hulp nodig had, en gaf goede adviezen

Evert Veldman
9

Helga Moerman heeft ons overtuigd de juiste makelaar te zijn om ons te begeleiden in dit proces door haar aandacht voor zowel de positieve èn kritische punten van het huis als voor het persoonlijke verhaal. We zijn tot op heden erg enthousiast over haar dienstverlening.

Anoniem
8

deze makelaar gekozen op basis van marktkennis, persoonlijke inzet, goed en hartelijk contact en professionele begeleiding.

Leen Huisman
9

Plezierig contact, veel knowhow, goede afspraken die ook worden nagekomen.

Richard van Diggele
9

Vanaf het eerste contactmoment streeft Anouk Groenendijk hetzelfde doel na als ik, namelijk het verkopen van mijn woning tegen zo goed mogelijke condities. Zij speelt snel in op vragen en opmerkingen. Ook de andere mensen van Drieman reageren adequaat op vragen en opmerkingen. Een prettig kantoor om mee samen te werken.

Adriaan van Harskamp
9

Zeer aangenaam kennis gemaakt met Drieman en vakkundige medewerkers.

Dhr. Sjoerd Brouwer
8

Na een fijn kenningsmakingsgesprek met Anouk is de verdere samenwerking bijzonder goed bevallen. Toen het nodig was, werd er door Anouk een 'hot line' onderhouden en het resultaat was boven verwachting. Ik kan niet anders dan Drieman, in deze vertegenwoordigd door Anouk aanbevelen!

Wilbert van den Tillaart
10

Bij vrijblijvende taxatie, al heel goed gevoel over professionaliteit. Daarnaast het contact gaf al direct een goed gevoel m.b.t. vertrouwen. En dat heeft ze heden toe continue gedaan. Wij zijn blij dat zij voor ons de zaken behartigt zowel bij aankoop als bij verkoop.

de Jong
9

Terzakekundige en plezierige benadering. Tip: gemaakte afspraken via mail o.i.d. vastleggen.

Anoniem
9

Het traject van de verkoop van ons huis is tot nu toe probleemloos verlopen. Sterk punt van Drieman is de communicatie tussen de klant en het makelaarskantoor. Werden keurig netjes en op tijd op de hoogte gehouden van alle stappen in het traject.

Servan Veerkamp
10

Wij zijn zeer tevreden met Helga, professionele begeleiding in zoals aankoop als verkoop van onze woning.

Arianne Schilthuizen
10

Luisteren naar de wens van de klant. Nemen de tijd bij elke afspraak om je van alle informatie te voorzien. Geven passend en eerlijk advies bij koop en verkoop van een woning. Staan open voor eigen input. Zijn goed bereikbaar en staan je vriendelijk te woord. Ik beveel jullie zeker aan!

Karin Keur- Windhorst
10

Al meerdere malen hebben wij tot grote tevredenheid zaken gedaan met Drieman. Daarom hebben wij hen ook dit keer bij de verkoop van ons huis ingeschakeld.

Anoniem
10

In een hele korte tijd is ons huis naar volle tevredenheid verkocht. We zijn er van overtuigd dat de aanpak van Helga Moerman van Drieman hier aan bijgedragen heeft. Er was veel belangstelling en Helga heeft het hele proces zeer goed begeleid en afgerond. Het is duidelijk dat Helga de huizenmarkt goed kent en de juiste kopers weet te vinden. Vooral de persoonlijke, maar ook de gedegen aanpak spreekt ons aan. Mocht je overwegen je huis te verkopen dan raden wij Drieman in Alphen aan den Rijn dan ook ten zeerste aan, het zijn echte specialisten. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier in hun nieuwe woning.

Myrja Mensinga
8

prettig contact met makelaar. to the point. goede tips gekregen. hulp bij invullen van de vragenlijsten.

I. van Steenis
9

tot nu toe ben ik zeer tevreden over de sevice/advies en begeleiding

Anoniem
9

Heel tevreden. Snelle afhandeling. Makelaar houdt je goed op de hoogte. Altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Anoniem
9

Contact verliep goed. Woning was snel verkocht en had veel gerichte kijkers. Drieman heeft de geïnteresseerde partijen goed gefilterd. Er was 1 middag nodig voor alle bezichtigingen. Verdere verkoopbegeleiding was ook goed.

Valentina Grootendorst Duarte
9

Ons huis staat net online (funda) en tot nu toe hebben wij erg fijne gesprekken en ook advies mogen krijgen van onze makelaar. Dit Bouwt vertrouwen in de relatie wat zo belangrijk is voor iets zoals de verkoop van onze woning waar we jaren plezier van hebben mogen hebben en ook hopen dat de volgende bewoners dit zullen hebben.

Harry Brinkhuis
9

Nog vroeg in het proces. Tot op heden tevreden.

Dhr. Kleijn
10

het contact met de makelaar ging perfect, er word snel en vakkundig gewerkt, en daar bij is het huis in een week verkocht, top dus

Dhr. Kesseler
9

Zorgvuldig. Professioneel. Plezierig. Sander Heikens is een voorbeeld voor zijn vak. In deze situatie begaf hij zich buiten zijn reguliere werk. Hij onderzoekt en laat zich goed informeren om op deze wijze tot een reeele inschatting van de feitelijke marktsituatie te kunnen komen. Hij neemt de verkoper in iedere stap van het proces goed mee. Hij waakt er nadrukkelijk voor om onrealistische verwachtingen te scheppen. Voor ons de makelaar die wij in de toekomst weer zullen benaderen.

Patrick Vuurens
10

Wij vinden de samenwerking erg prettig en een goede en snelle communicatie.

Jolanda Gijtenbeek
8

Prettig gesprek en duidelijke uitleg. Ook op kantoor steeds goed te woord gestaan.

Anoniem
9

Goede en professionele makelaar. Het contact verliep erg prettig en persoonlijk, ik zou een eventuele volgende keer zeker weer van hun diensten gebruik willen maken. Een klein minpuntje is dat de prijs aan de hoge kant ligt, maar dat is het mijn inziens wel waard gebleken.

Prent
8

Nvt

Amar Drissi
9

Zeer tevreden over onze makelaar. Makelaar heeft kennis van zaken en doet een stap extra om ons bij te staan in de verkoop van onze woning. Ik zou drieman iedereen aanraden als makelaarskantoor.

Mandy Eymael
9

Over het totaal plaatje tevreden. Hopen op een leuke vlotte verkoop en een goede deal met onze voorwaarden.

Anoniem
9

De 3e keer dat wij een koop en of verkoop opdracht aan Drieman hebben gegeven. Altijd super tevreden over service begeleiding resultaat afhandeling. De doen alles wat in hun macht ligt om tot een goed resultaat te komen.

Jelle van Triest
7

De makelaar zoekt naar de juiste oplossingen of alternatieven daar waar nodig en mogelijk. Dit is fijn.

H J H Kleijn
9

we hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van jullie dienst verlening en het is ons steeds goed bevallen, van daar dat we bij het volgende huis weer bij jullie terug komen,

Anoniem
10

Zeer vriendelijke zakenkundige contacten. Zeer snelle feedback na elke bezichtiging ! Uitstekende advisering en afhandeling van de koop.

Jolanda Hoogkamer
8

Onze woning staat nog maar korte tijd te koop. Het contact met Gerben en met het kantoor van Drieman verloopt goed, ik heb dit als prettig ervaren. Het gewenste resultaat voor mij is onze woning voor een goede prijs verkopen in een zo kort mogelijke periode. Dat maakt het verkoop proces compleet.

Ed Meiners
7

Ik vond de verkoop tekst wat sober en er zaten best wat grammaticale fouten in. We staan sinds vandaag op Funda dus ik kan nog niet veel verder kijken wat de toekomst brengt.

Kay Grinwis
8

Het opstart proces is goed verlopen. Goede duidelijke afspraken gemaakt en het contact met Gerben verloopt goed. Deze vragenlijst vind ik best aan de snelle kant, want onze woning staat nu twee dagen te koop. De opstart was goed prima, maar nu nog het gewenste resultaat waar we naar toe moet werken. Als dit ook zo voorspoedig verloopt als de opstart dan is het plaatje compleet.

Anoniem
9

Zeer goede makelaar met kennis van zaken. Goede persoonlijke begeleiding en advies. Tevens is de makelaar voor vragen goed te bereiken.

Arjan Borst
9

Ga zo door

Mevr. Coby Harteveld
10

Het verloop ging op een correcte en snelle wijze, alle lof ! Bij vragen direct en duidelijk antwoord.

van Haaften
10

Het is een prettig contact. Is vriendelijk en straalt professionaliteit uit. Duidelijke adviezen mbt tot verkoop en rake opmerkingen/adviezen mbt tot door ons gedane bezichtigingen.

Anoniem
10

Wij zijn deskundig, proactief en op een persoonlijke manier begeleid! Ook de manier waarop en waarover wij feedback ontvingen, was zeer effectief.

Anoniem
10

Wij zijn uitermate tevreden over de begeleiding van Drieman in Alphen aan den Rijn en in het bijzonder Anouk Groenendijk. Ze kwam al haar afspraken na, hield ons uitstekend op de hoogte van elke bezichtiging en ging voor de maximale opbrengst. Het gehele traject is vlekkeloos en zeer prettig verlopen.

Anoniem
9

Zijn zeer tevreden over de makelaar. Mede door de snelle en winstgevende verkoop. Zou de makelaar zeker aanbevelen.

Jeffrey Colijn
10

Zeer te vreden en goed geholpen met de koop van woning en ook goed begelijd met verkoop van de huidige woning

de Jong
10

Prima communicatie, accurate informatieverstrekkingen goede adviezen.

de Rijk
10

Het contact en de afspraken ervaar ik als bijzonder plezierig

Terug
Recent bekeken