Dit hebben onze klanten ervaren...

Jolanda Hoogkamer
8

Onze woning staat nog maar korte tijd te koop. Het contact met Gerben en met het kantoor van Drieman verloopt goed, ik heb dit als prettig ervaren. Het gewenste resultaat voor mij is onze woning voor een goede prijs verkopen in een zo kort mogelijke periode. Dat maakt het verkoop proces compleet.

Ed Meiners
7

Ik vond de verkoop tekst wat sober en er zaten best wat grammaticale fouten in. We staan sinds vandaag op Funda dus ik kan nog niet veel verder kijken wat de toekomst brengt.

Kay Grinwis
8

Het opstart proces is goed verlopen. Goede duidelijke afspraken gemaakt en het contact met Gerben verloopt goed. Deze vragenlijst vind ik best aan de snelle kant, want onze woning staat nu twee dagen te koop. De opstart was goed prima, maar nu nog het gewenste resultaat waar we naar toe moet werken. Als dit ook zo voorspoedig verloopt als de opstart dan is het plaatje compleet.

Arjan Borst
9

Ga zo door

van Haaften
10

Het is een prettig contact. Is vriendelijk en straalt professionaliteit uit. Duidelijke adviezen mbt tot verkoop en rake opmerkingen/adviezen mbt tot door ons gedane bezichtigingen.

Jeffrey Colijn
10

Zeer te vreden en goed geholpen met de koop van woning en ook goed begelijd met verkoop van de huidige woning

de Jong
10

Prima communicatie, accurate informatieverstrekkingen goede adviezen.

de Rijk
10

Het contact en de afspraken ervaar ik als bijzonder plezierig

Anne-Marie Blessing-Gerritsma
10

De gesprekken verliepen prettig. Er werd goed geluisterd. Altijd bereikbaar. werden goed op de hoogte gehouden als er bezichtigingen waren geweest. Alles is verlopen naar wens. Zeer tevreden.

Arjen Smit
10

Helga Moerman van Drieman Garantiemakelaars is alles wat je wenst in een verkoopmakelaar. Daarbij hebben wij het gevoel een zeer goede klik te hebben. Het hele proces is ons tot dusver uitstekend bevallen. Op het moment van schrijven heb ik geen verbeterpunten.

Rijk
9

De communicatie over het verloop van de verkoop van ons huis is uitstekend verlopen. Daarnaast zijn de toezeggingen nagekomen. Compliment voor de behandeling. Jammer dat de naam van mijn dochter, die op de Aarkade woont, als aanhef is gebruikt i.p.v. mijn voornaam.

Leijting
9

Alles is naar wens verlopen, mede misschien ook door de snelle verkoop. Prettige ervaring gehad met Drieman.

Blessing
10

Gewoon Prima!

Dhr. René van Elk
9

Het contact met de makelaar was uitermate prettig. Het enthousiasme, de betrokkenheid en professionaliteit waren boven verwachting. De nadruk op 'het goed op de kaart' zetten door het inzetten van ervaren styliste en een vakkundige fotograaf, maakten dat ons huis heel goed overkwam. Extra inzet om de plattegronden naar onze wensen aan te passen hebben wij heel erg gewaardeerd. De prettige samenwerking met andere collega's viel duidelijk op: er vielen geen hiaten in het hele proces. Alles werd duidelijk en goed gemeld. Het moment van onderhandelen, na kantoortijd, hebben wij als heel bijzonder ervaren. We zijn ervan overtuigd dat dit alles bijgedragen heeft aan de snelle verkoop.

Salentijn
9

Door haar professionele houding en kennis gaf het in take gesprek een goed gevoel. Het nakomen op hetgeen aangegeven is in het vervolg geeft vertrouwen op een goede afloop van het verkoop proces.

Anoniem
10

Een fijn contact met makelaar en kantoor. Goede service en voorbereiding. Snelle afhandeling. Zou deze makelaar zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Dhr. A. van Butselaar
10

Het contact met onze makelaar met in het bijzonder service, begeleiding en aandacht hebben wij als goed ervaren. Zowel bij de aankoop nieuw als verkoop van huidige woning hebben wij ons in dit proces geen zorgen hoeven te maken.

Mevr. Ankie Hesseling
10

Wij hebben een hele goede ervaring met onze verkoopmakelaar van Drieman. Ze hielp ons bij alles en geen vraag was te gek. Ook was ze meelevend en deed ze haar best om ons zo snel en goed mogelijk te helpen bij de verkoop. Dit is ons zeer goed bevallen en we kijken dan ook heel positief terug op het contact en het verkopen van het huis!

Leijting
9

Tot nu toe alleen maar lof, mede door de reacties van het eerste moment. Goed advies gehad dus.

Anoniem
10

Anouk Groenendijk van Drieman makelaardij heeft ons op een heel prettige en deskundige manier begeleid en ondersteund in het verkoopproces. Altijd makkelijk bereikbaar en uitstekend in het meedenken.

Mevr. Blom
10

Makelaar met kennis, deskundig advies, goede bereikbaarheid en een die mijn tempo bleef volgen! Fijn!

Anoniem
10

Vrijwel ieder makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn is bij mij thuis langs geweest, om het te taxeren en een eventueel verkoopplan op te stellen. Bij meerdere had ik een goed gevoel, maar toen ik Anouk tegen kwam tijdens een andere bezichtiging was het al snel duidelijk. Anouk heeft een grote passie voor haar werk, reageert snel en daadkrachtig, staat voor alle vragen open maar nog het aller belangrijkste; ze zag mijn huis zoals ik hem zag, mijn paleisje. De bezichtigingen werden snel achter elkaar gepland en vrijwel alles werdt voor mij verzorgd. Het duurde dan ook niet lang voordat het huis verkocht was. Hoger dan een 10 geven gaat helaas niet maar voor mij is Anouk een 11 waard geweest!

Dhr. Bas van Diggele
10

Wij hebben Anouk (één van de makelaars) leren kennen omdat zij de makelaar was van een huis waarin wij interesse hadden (uiteindelijk niet gekocht). Hoe zij ons begeleidde tijdens de bezichtiging, sprak ons erg aan en daarom hebben wij Anouk en daarmee Drieman in de arm genomen. In zijn algemeenheid kunnen we melden dat dit een erg goede keuze is geweest. Wij zijn altijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zowel Anouk als haar collega's op kantoor, zijn erg vakkundig. Bovendien hebben zij er samen met ons een onwijs mooie deal uit weten te halen. De samenwerking tussen makelaar en ons als kopers, is erg prettig en erg professioneel. Echt een aanrader!!!

Mevr. Broersen
10

We zijn als echte leken hierin gestapt, geen idee wat ons te wachten stond. De makelaar heeft ons constant met alle geduld van de wereld geholpen en bijgestaan! Alles was heel duidelijk en we konden altijd onze vragen kwijt. Dik tevreden!

Mevr. Olthof
10

Uitstekende begeleiding en advies. Zeer ervaren makelaar en uiterst betrokken. Verder een prima advies over de te realiseren verkoopprijs en tijdelijke inrichting van de woning. Zeer punctueel .

Dirk van der Louw
8

Je wordt netjes geholpen thuis en ook op kantoor

Kwantes
8

vind dat de makelaar enkele keuzes aan ons overlaat, terwijl dit meer vanuit de makelaar moet komen.

Yoni Chamla
8

Probeer zoveel mogelijk uit te leggen. Het is jullie vakgebied dus veel dingen zijn vanzelfsprekend en sommige klanten zullen zich een beetje laten meeslepen in het gebeuren. Blijf helder in wat er gedaan en verwacht wordt. Dit ging bij ons overigens heel goed, maar je vroeg om een tip dus vandaar.

van Lohuizen
9

Professioneel, zakenkundig en zeer vriendelijk.

van den Berg
8

Prima begeleiding en advies

Edwin van Haren
9

HeLe fijne makelaar! Doet er alles aan om jou huis in de verkoop te mogen zetten. Veel plezierig contact en tegemoetkomingen super!

Herr
9

Zowel in het aankoopproces van onze woning als de verkoop van onze huidige woning zeer tevreden over de begeleiding.

Anoniem
8

Mijn huis verkocht via Drieman makelaars. Voor mij logisch om voor deze makelaar te kiezen daar ik in het verleden eerdere woningen heb gekocht, verhuurd en verkocht. Ook deze laatste verkoop is mij goed bevallen. Ik ben gedurende de verkoopperiode goed geïnformeerd en heb de samenwerking prettig ervaren. Ik vind Drieman professioneel en handelt adequaat.

Dhr. Hoogervorst
9

Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Zij was deskundig en gaf ons goede adviezen. Het is een prettig persoon die vertrouwen uitstraalt. De begeleiding verliep naar alle tevredenheid. Luistert goed naar de wensen van de verkoper en behartigd de belangen van de verkoper op een positieve manier. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Roy Niesing
8

Nette manier van communiceren, duidelijke afspraken.

Bert Hulsbos
10

We zijn tot nu toe zeer tevreden😀

Peeters
10

Geen feedback nodig, is optimaal.

Hesseling
9

De makelaar heeft gekeken naar de omstandigheden waarin wij ons huis moeten verkopen en heeft daar een passende prijs bij gemaakt!

Eline Koopman
10

Onwijs blij met Anouk! Ze weet waarover ze praat, professionele houding en staat altijd voor je klaar.

van Butselaar
8

Vertrouwen hebben in de makelaar zelf

Dhr. Mahieu
8

Contact met de Makelaar verliep prima! Drieman hield mij overal op de hoogte en zorgte voor alles over de gehele verkoop van de woning. Zeer tevreden !

Anoniem
9

goed contact met de makelaar hield ons altijd op de hoogte van alles was wel streng maar was wel rechtvaardig hadden wel zo iemand nodig

de Rooy
8

Ik vond het erg lang duren voordat het huis op funda stond en online. Verder goede service. Duidelijk uitleg en vriendelijke medewerkers

Hoogervorst
8

Helga komt op ons zeer betrouwbaar en deskundig over en verleent een goede service.

van Ruiten
9

Het is niet de eerste keer dat we voor Drieman gekozen hebben, de eerste keer huis verkocht in Nieuw Vennep, daar na aankoop huidige woning. Gezien deze goede ervaringen wederom voor Drieman gekozen. In het vertrouwen dat onze woning snel en goed verkocht gaat worden. Wij hebben groot vertrouwen in onze makelaar (Gerben Hak). Hij snapt wat wij willen, straalt vertrouwen uit. Heeft kennis van zaken.

Anoniem
9

Goed op de hoogte gehouden met tips en adviezen. Kennis van de markt en bereid tot buiten de kaders te denken.

Mevr. Leinse
10

Het contact en de samenwerking met Helga Moerman was zeer prettig, persoonlijk, professioneel, adequaat en efficiënt. Wij zijn er van overtuigd dat haar strategie verantwoordelijk is voor de snelle verkoop. Daarnaast valt het op dat iedereen binnen het bedrijf uiterst behulpzaam is. Alles bij elkaar een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Anoniem
9

Alles verliep deskundig en soepel. We werden van alle stappen goed op de hoogte gehouden. En de woning is snel verkocht.

Mevr. Coelewij
10

Mijn contact met mijn makelaar was erg goed. Ik ben erg goed geholpen en goed begeleid door haar in het proces van het verkopen van mijn woning. Goede adviezen gehad en ik kon altijd bij haar terecht met vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van alles.

Anoniem
10

Fijne makelaar, jong en enthousiast. was goed geïnformeerd en dat maakte het contact erg prettig. was goed op de hoogte van alle wensen en ging daar prima mee om

Terug
Recent bekeken