Dit hebben onze klanten ervaren...

Knevel
10

Eerlijk en goed advies. We hebben vertrouwen in jullie en laten het graag aan jullie over.

Hetty van Veen
9

Voor mij bleven twee makelaars over: beiden deskundig, prettig gesprek, straalden vertrouwen uit. De doorslag om voor Drieman te kiezen was voor mij het voorgestelde traject van bezichtigingen. Drieman stelde voor om belangstellenden zoveel mogelijk achtereenvolgens uit te nodigen en rond te leiden. De andere makelaar stelde voor om direct te beginnen met een Open huis en de kopers tegen elkaar op te laten bieden met een bedrag vanaf.. De aanpak van Drieman sprak me dus meer aan.

Anoniem
9

Wij hebben zeer goede ervaring met drieman garantiemakelaars, zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige huis. Door een nauwe samenwerking, goede begeleiding, service en goede communicatie verliep de verkoop van onze woning vlekkeloos.

Marielle Beekelaar
9

Vooralsnog zijn we erg tevreden over het proces, het contact met zowel Gerben de makelaar als de medewerkers van kantoor. Gerben is een prettige makelaar die rust en vertrouwen uitstraalt.

Anoniem
8

Contact met de makelaar verliep prima. Afspraken over taxatie, op de markt brengen, bezichtigingen en uiteindelijk onderhandelen over prijs, zijn goed verlopen. Drieman Makelaar heeft mij als klant uitstekend geholpen bij het verkopen van ons huis

Cees Mulder
7

Het traject, de verkoop, is in gang gezet en de tijd zal duidelijk maken hoe goed Drieman is.

Anoniem
9

Ik ben heel tevreden met de hulp en begeleiding door Driemand en door Gerben. Deskundig, eerlijk en uiteindelijk zijn alle afspraken zeer netjes nagekomen. Ik zou Drieman Makelaars dan ook van harte aanbevelen.

kees Verlooy
8

een prettig gevoel bij contact met makelaar

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep erg soepel. Alle medewerkers zijn erg behulpzaam. Onze adviseur is erg deskundig en behulpzaam. Door zijn hulp hebben we met een gerust hart ons huis kunnen verkopen.

Anoniem
10

Effectief verkoopplan opgesteld (en gebleken) door Gerben in een vriendelijke en professionele setting. Heldere en snelle communicatie.

Anoniem
9

Drieman makelaars heeft er voor mede door hun persoonlijke en snelle aanpak ervoor gezorgd dat mijn huis snel verkocht is. Ik ben erg blij dat ik voor drieman gekozen heb. De makelaren die werkzaam zijn bij Drieman zijn bekwaam en erg professioneel.

Dhr. Verhorst
9

Kennis van de huizenmarkt en prijzen, plus zeer veel geduld. Hartelijk dank voor jullie hulp bij de verkoop Drieman Garantiemakelaardij.

Vreeswijk
7

Dikke duim voor Gerben Hak!

Dhr. Geleijnse
9

Vanaf de eerste kennismaking hebben wij een eerlijk beeld gekregen , waarin ook twijfels werden benoemd! Dat gaf ons een vertrouwd gevoel en dat is belangrijk voor ons.

Anoniem
8

Makelaar heeft met name in de analyse van de kwaliteiten van de woning en de interactie met de makelaar van de koper haar meerwaarde bewezen.

Adinda Brugman
8

Dit cijfers is alleen gebaseerd op de intake van Anouk (en contact momenten) en onze eerste stuk die we hebben meegemaakt.

Mevr. Wendy Bouman
10

Tijdige communicatie, behulpzaam en goed advies. Al met al een zeer fijne makelaar!!! Zeker aan te raden.

Mevr. Vos
9

Helga van makelaardij Drieman heeft ons op een zeer positieve manier in het proces begeleid. Ook de dames van de Binnendienst waren zeer behulpzaam , en altijd bereid iets desgevraagd voor ons te doen. Jullie zijn ook laagdrempelig (altijd welkom)

marvin Buijs
8

Kort en duidelijk en zeer vriendelijk.

Dhr. Verschuur
9

Zeer tevreden over de service van Drieman. Na een 1e kennismaking er direct van overtuigd dat dit de juiste partij zou zijn om mijn huis te laten verkopen. Anouk is een zeer deskundige makelaar die mij goed heeft geadviseerd.

Dhr. Boin
8

De makelaar was goed en zeer vakbekwaam bezig met de verkoop van ons appartement dus een aanbeveling waard

Dhr. Erik van Dijk
10

erg Fijne makelaar, altijd bereikbaar als je met vragen zit. Contact verloopt ook erg soepel. Nette tekst en fotou2019s bij de verkoop brochure.

Bilik
7

Fijne makelaar. Maar nog niet verkocht. Vraag het erna nog eens :-)

Gerbrand Verhorst
7

Hij hielp me toen ik hulp nodig had, en gaf goede adviezen

Evert Veldman
9

Helga Moerman heeft ons overtuigd de juiste makelaar te zijn om ons te begeleiden in dit proces door haar aandacht voor zowel de positieve èn kritische punten van het huis als voor het persoonlijke verhaal. We zijn tot op heden erg enthousiast over haar dienstverlening.

Anoniem
8

deze makelaar gekozen op basis van marktkennis, persoonlijke inzet, goed en hartelijk contact en professionele begeleiding.

Leen Huisman
9

Plezierig contact, veel knowhow, goede afspraken die ook worden nagekomen.

Richard van Diggele
9

Vanaf het eerste contactmoment streeft Anouk Groenendijk hetzelfde doel na als ik, namelijk het verkopen van mijn woning tegen zo goed mogelijke condities. Zij speelt snel in op vragen en opmerkingen. Ook de andere mensen van Drieman reageren adequaat op vragen en opmerkingen. Een prettig kantoor om mee samen te werken.

Adriaan van Harskamp
9

Zeer aangenaam kennis gemaakt met Drieman en vakkundige medewerkers.

Dhr. Sjoerd Brouwer
8

Na een fijn kenningsmakingsgesprek met Anouk is de verdere samenwerking bijzonder goed bevallen. Toen het nodig was, werd er door Anouk een 'hot line' onderhouden en het resultaat was boven verwachting. Ik kan niet anders dan Drieman, in deze vertegenwoordigd door Anouk aanbevelen!

Wilbert van den Tillaart
10

Bij vrijblijvende taxatie, al heel goed gevoel over professionaliteit. Daarnaast het contact gaf al direct een goed gevoel m.b.t. vertrouwen. En dat heeft ze heden toe continue gedaan. Wij zijn blij dat zij voor ons de zaken behartigt zowel bij aankoop als bij verkoop.

de Jong
9

Terzakekundige en plezierige benadering. Tip: gemaakte afspraken via mail o.i.d. vastleggen.

Anoniem
9

Het traject van de verkoop van ons huis is tot nu toe probleemloos verlopen. Sterk punt van Drieman is de communicatie tussen de klant en het makelaarskantoor. Werden keurig netjes en op tijd op de hoogte gehouden van alle stappen in het traject.

Servan Veerkamp
10

Wij zijn zeer tevreden met Helga, professionele begeleiding in zoals aankoop als verkoop van onze woning.

Arianne Schilthuizen
10

Luisteren naar de wens van de klant. Nemen de tijd bij elke afspraak om je van alle informatie te voorzien. Geven passend en eerlijk advies bij koop en verkoop van een woning. Staan open voor eigen input. Zijn goed bereikbaar en staan je vriendelijk te woord. Ik beveel jullie zeker aan!

Karin Keur- Windhorst
10

Al meerdere malen hebben wij tot grote tevredenheid zaken gedaan met Drieman. Daarom hebben wij hen ook dit keer bij de verkoop van ons huis ingeschakeld.

Anoniem
10

In een hele korte tijd is ons huis naar volle tevredenheid verkocht. We zijn er van overtuigd dat de aanpak van Helga Moerman van Drieman hier aan bijgedragen heeft. Er was veel belangstelling en Helga heeft het hele proces zeer goed begeleid en afgerond. Het is duidelijk dat Helga de huizenmarkt goed kent en de juiste kopers weet te vinden. Vooral de persoonlijke, maar ook de gedegen aanpak spreekt ons aan. Mocht je overwegen je huis te verkopen dan raden wij Drieman in Alphen aan den Rijn dan ook ten zeerste aan, het zijn echte specialisten. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier in hun nieuwe woning.

Myrja Mensinga
8

prettig contact met makelaar. to the point. goede tips gekregen. hulp bij invullen van de vragenlijsten.

I. van Steenis
9

tot nu toe ben ik zeer tevreden over de sevice/advies en begeleiding

Anoniem
9

Heel tevreden. Snelle afhandeling. Makelaar houdt je goed op de hoogte. Altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Anoniem
9

Contact verliep goed. Woning was snel verkocht en had veel gerichte kijkers. Drieman heeft de geïnteresseerde partijen goed gefilterd. Er was 1 middag nodig voor alle bezichtigingen. Verdere verkoopbegeleiding was ook goed.

Valentina Grootendorst Duarte
9

Ons huis staat net online (funda) en tot nu toe hebben wij erg fijne gesprekken en ook advies mogen krijgen van onze makelaar. Dit Bouwt vertrouwen in de relatie wat zo belangrijk is voor iets zoals de verkoop van onze woning waar we jaren plezier van hebben mogen hebben en ook hopen dat de volgende bewoners dit zullen hebben.

Harry Brinkhuis
9

Nog vroeg in het proces. Tot op heden tevreden.

Dhr. Kleijn
10

het contact met de makelaar ging perfect, er word snel en vakkundig gewerkt, en daar bij is het huis in een week verkocht, top dus

Dhr. Kesseler
9

Zorgvuldig. Professioneel. Plezierig. Sander Heikens is een voorbeeld voor zijn vak. In deze situatie begaf hij zich buiten zijn reguliere werk. Hij onderzoekt en laat zich goed informeren om op deze wijze tot een reeele inschatting van de feitelijke marktsituatie te kunnen komen. Hij neemt de verkoper in iedere stap van het proces goed mee. Hij waakt er nadrukkelijk voor om onrealistische verwachtingen te scheppen. Voor ons de makelaar die wij in de toekomst weer zullen benaderen.

Patrick Vuurens
10

Wij vinden de samenwerking erg prettig en een goede en snelle communicatie.

Jolanda Gijtenbeek
8

Prettig gesprek en duidelijke uitleg. Ook op kantoor steeds goed te woord gestaan.

Anoniem
9

Goede en professionele makelaar. Het contact verliep erg prettig en persoonlijk, ik zou een eventuele volgende keer zeker weer van hun diensten gebruik willen maken. Een klein minpuntje is dat de prijs aan de hoge kant ligt, maar dat is het mijn inziens wel waard gebleken.

Prent
8

Nvt

Amar Drissi
9

Zeer tevreden over onze makelaar. Makelaar heeft kennis van zaken en doet een stap extra om ons bij te staan in de verkoop van onze woning. Ik zou drieman iedereen aanraden als makelaarskantoor.

Terug