Dit hebben onze klanten ervaren...

Coelewij
10

Fijn contact en het proces verloopt spoedig

A. Rietveld
10

fijne makelaar met snelle acties

A. Van der Lugt
9

Top makelaar!

Dhr. Hogewoning
9

prima service, prima kwaliteit. we zijn goed geholpen door de makelaar. de afspraken goed geregeld, advies was prima. foto's. wij zijn erg tevreden.

H. Lugtigheid
8

de makelaar komt bij ons vakkundig en persoonlijk over

Mevr. Sheryl Limburg
9

Goede weloverwogen en besproken strategie, enthousiaste begeleiding met veel begrip, goed bereikbaar en geen vraag is te veel. Helga heeft ons huis verkocht, maar wij zijn verkocht aan Helga; wat een professionele fijne vrouw om mee te samen te werken.

van Gaalen
9

Verkoop net gestart. Begeleiding en informatie prim. Degelijk advies over want te doen en hoe het aan te pakken. Prima.

Dhr. Wansinck
8

Gerben heeft verstand van zaken, heeft een duidelijk plan gehad over hoe de woning het meeste op zou kunnen leveren en het snelst verkocht zou worden. Op sommige vlakken was de communicatie iets minder, maar dit is goed opgepakt.

Dhr. Rijnsburger
9

Zeer kundig en prettige makelaar, houdt rekening met jouw wensen en gevoel bij jouw u201coudeu201d woning. Betrokkenheid goed en houdt je goed op de hoogte. Het verbaasde ons dat hij onze woning zo snel kon verkopen voor een prijs boven onze verwachting!

H.M. Jongeneel
9

Prettig contact, fijne onderhandeling, goed onderbouwd verhaal, mooi kantoor, goede samenwerking!

Anoniem
10

Het contact verliep heel goed, snel veel kijkers voor het huis, na elk bezoek direct feedback en bij de verkoop een correcte afhandeling.

Anoniem
10

Zeer deskundige makelaar, die precies weet hoe te handelen. Heeft in korte tijd ons huis verkocht.

Mevr. Marna Agaatsz
10

Vanaf het eerste intakegesprek had ik een prettig contact met Gerben. Ik heb met een aantal andere makelaars ook om de tafel gezeten maar met Gerben had ik de beste klik. Het voelde persoonlijk maar toch deskundig en professioneel. Zijn aanpak en strategie om mijn woning verkocht te krijgen spraken mij heel erg aan.

John Taphoorn
8

Zijn tot op heden tevreden. Wat ons bij de vaststellen van de woningprijs wel opvalt is dat er vanuit Drieman niet is gekeken naar de prijs KK van vergelijkbare woningen in onze wijk. Huis achterbuur is te koop gezet voor €275.000 en verkocht en in de Distelstraat 25 vergelijkbare woning te koop gezet voor € 285.000. Omdat wij dit wel zagen hebben we in twee dagen tijd onze verkoopprijs aan laten passen van 250.000 naar 270.000.

H. van Velzen - van Driel
9

We hebben een woning gehuurd via Drieman en nu onze woning te koop gezet via Drieman. Beide makelaars zijn vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Dat schept vertrouwen.

Richard Wansinck
8

Beter contact over wanneer het huis precies op Funda komt. Eerst bijvoorbeeld laten weten

Mevr. Ananda Raaphorst
8

Goed contact met de makelaar, stond bij elke vraag goed en snel voor ons klaar!! Erg blij met de goede service!

Dhr. Lunnemann
9

Gerben Hak van Drieman Garantiemakelaars heeft het gehele proces professioneel en met veel inlevingsvermogen begeleid. Waarvoor dank. Uiteraard met ondersteuning van de binnendienst.

Anoniem
8

Het contact was erg direct en prettig. Bij veranderingen werd ik snel op de hoogte gebracht. Algemene indruk: erg positief, de makelaar had mijn vertrouwen vanaf het begin.

Hondius-Brouwer
8

Andere huizen in de straat waren binnen 3 maanden verkocht

Erkelens
9

Vanaf de eerste kennismaking het gevoel dat het hier een professionele organisatie betrof. Voor de intake en het in verkoop brengen van de woning, wordt gebruik gemaakt van middelen die thuishoren in het huidige digitale tijdperk. De afspraken zijn goed nagekomen en binnen afzienbare tijd was de woning op de verschillende verkoopsites zoals Funda te vinden. Leuke verkoopteksten met bijbehorende foto's. De extra artist impressions waren ook goed gelukt. Als klant heb je het gevoel dat niets aan het toeval wordt overgelaten om de woning verkocht te krijgen.

Bronsgeest
8

De verkoop is natuurlijk net begonnen maar tot op heden heb ik een goed contact met zowel de makelaar als de medewerkers van het kantoor. Altijd behulpzaam om te helpen als je met vragen zit. Wat ik ook prettig vond was de kennismaking met de makelaar die de tijd nam om mijn woning serieus te bekijken en met mij de dingen door te spreken. Alles kwam zeer professioneel over en is voor mij de doorslag geweest om voor jullie te kiezen.

Marna Agaatsz
10

Fijne makelaar met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak. Hij neemt goed de tijd en gaat niet voor de beste match koper / verkoper.

Anoniem
9

Makelaar Drieman is een prima kantoor met bijzonder aardige medewerkers. De deskundigheid van mw Helga Moerman gaf ons veel vertrouwen in de periode vooraf en tijdens de verkoop van ons huis. Bij vragen stond iedereen ons goed te woord en alle afspraken zijn goed nagekomen.

Dhr. Sonneveld
10

Zeer deskundig en professioneel en toch heel persoonlijk. Goede adviezen voor het verkoopklaar maken van de woning. Heel goed in staat om de woning met gevoel te verkopen. Gedurende de verkoopperiode was er nauw contact, we hoefden nooit zelf te bellen om te informeren naar de status. De goede samenwerking heeft ertoe bijgedragen dat onze woning snel verkocht is voor een goede prijs.

Mevr. Brenda Stijger
9

Zeer tevreden! Goede kenners van de markt en potentiële kopers. Niets anders als lovende woorden voor Anouk!

Dhr. Edwin Hess
9

Snelle reacties en professionele kundige mensen. Zeer tevreden. Niet de goedkoopste maar zeker wel een organisatie met een plan dat werkt en realistisch is.

Anoniem
9

We hebben een fijn contact gehad met onze verkoop makelaar. Door haar deskundigheid konden we een juiste verkoopprijs vaststellen en werden we op een prettige manier begeleid. Drieman een goede en verstandige keuze.

Dhr. De Vries
8

Hele prettige begeleiding van de makelaar zelf, veel kennis over de markt en duidelijke strategie. Ook de backoffice achter de makelaar werkt uitstekend. Alles werd op tijd gecommuniceerd. Alles leidde uiteindelijk tot een snelle verkoop van ons huis.

Dhr. Richard de Geus
9

Zeer prettig in het contact, goed bereikbaar en een prettige manier van communiceren. Maatwerk toegespitst op onze situatie.

Mevr. Gerlag
9

De kennismaking verliep heel prettig. De makelaar kwam heel professioneel en deskundig over. Ik had het gevoel dat ik het geregel rondom de verkoop los kon laten. Totaal zorgeloos. Heel fijn! Mijn huis is uiteindelijk binnen een paar dagen verkocht .niet verwacht maar ontzettend blij mee. Ik raad Drieman zeker aan als iemand zijn /haar huis wilt verkopen. Top makelaar!

Anoniem
10

Vanaf het eerste contact was het team van Drieman Alphen a/d Rijn vriendelijk, professioneel, betrokken, snel en betrouwbaar. Hun communicatie was steeds van hoge kwaliteit: ze zeiden wat ze gingen doen, en ze deden wat ze zeiden. En Drieman verkocht mijn woning ook nog eens binnen twee maanden.

Anoniem
9

Fijne makelaar, alles verliep fijn. Van contact tot afhandeling: Het Huis is goed in de markt gezet.

Dhr. M. den Os
9

Helga Moerman heb ik leren kennen als een zeer deskundige maar ook rustig blijvende makelaar tijdens een uitdagende transactie, die mede door haar optreden uiteindelijk succesvol is afgerond. Tot het eind toe bleef zij scherp op de details.

Dhr. Bakker
9

Drieman makelaars zijn ervaren in het net werken ,en weten voor hoeveel en wanner een huis verkocht word. Fijne organisatie om met samen te werken

Mevr. Bakker
9

De verkoop van mijn woning aan de Keizerhof 28 in Alphen aan den Rijn is super snel verlopen. Het contact met makelaar Anouk verliep top. Anouk belde snel terug als zij even niet bereikbaar was. En stond altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. De kwaliteit van de foto's van de woning vond ik minder. Werd geen rekening gehouden met het lichtval. Waardoor enkele foto's niet goed uitkwamen en die wij zelf opnieuw hebben moeten maken. Maar over de makelaar en al het contact ben ik super tevreden. Heel erg bedankt team Drieman Alphen aan den Rijn

Anoniem
10

Zoals gehoopt een zeer deskundige en enthousiaste begeleiding van onze makelaar. Meedenken en vrij laten bij beslissingen over hoe ons huis te verkopen spraken zeer aan. Niets dan lof voor Helga Moerman van Drieman

Dhr. Vermeulen
10

Dankzij Drieman Garantiemakelaars (= Helga Moerman & team!) haar professionele accurate service, is de van Boetzelaerstraat 23 binnen 3 weken tegen het gewenst verkoopbedrag verkocht!

Krista Brand
9

Wij zijn door anouk geholpen al 6 jaar geleden en nu weer en heb er niks op aan te merken. Alles is 1xduidelijk. Top service..

Dhr. van den Berg
10

Goede kennis van de markt en van het verkoopproces. Goed geadviseerd, pro-aktieve instelling en prettige communicatie. Perfect geholpen!

Mevr. Petra Hogerwerf
10

Super makelaar! Contacr was goed snel antwoord en veel ervaring met de markt in de buurt van ons huis.

Myranda Zwirs
8

Er wordt echt mee gedacht en goed bereikbaar.

Danielle Lipsius
9

Vertrouwd

Roelofs
9

Snelle reactie en goede planning van alle nodige acties.

Miranda Gerlag
9

makelaar is zeer professioneel en straalt vertrouwen uit, ik kan het loslaten!

Kats-Izaksson
10

Ik heb het volste vertrouwen in dit Makelaarskantoor.

Boes
9

Zeer tevreden over de wijze van presentatie en de voorbereidingen hiervoor.

Bakker
9

De verzorging van de afspraken die gemaakt zijn, Foto,s ,en het contact met de Makelaar en het Kantoor.

Marianne Zeeman
7

Tot nu toe is het contact naar wens gegaan. Ik hoop dat dit zo blijft bij de definitieve verkoop van mijn huis.

Bakker
9

Heel erg tevreden over de makelaar en alle andere betrokken collega's. Alleen de foto's die gemaakt zijn konden beter. Met veel licht en tegenlicht foto's maken krijg je geen goed beeld. Hier betaal je wel voor. En nu hebben wij zelf foto's gemaakt die wel goed zijn. Dus dat is tnt het enige min punt.

Terug
Recent bekeken