Dit hebben onze klanten ervaren...

van Butselaar
8

Vertrouwen hebben in de makelaar zelf

de Rooy
8

Ik vond het erg lang duren voordat het huis op funda stond en online. Verder goede service. Duidelijk uitleg en vriendelijke medewerkers

Hoogervorst
8

Helga komt op ons zeer betrouwbaar en deskundig over en verleent een goede service.

van Ruiten
9

Het is niet de eerste keer dat we voor Drieman gekozen hebben, de eerste keer huis verkocht in Nieuw Vennep, daar na aankoop huidige woning. Gezien deze goede ervaringen wederom voor Drieman gekozen. In het vertrouwen dat onze woning snel en goed verkocht gaat worden. Wij hebben groot vertrouwen in onze makelaar (Gerben Hak). Hij snapt wat wij willen, straalt vertrouwen uit. Heeft kennis van zaken.

Anoniem
9

Goed op de hoogte gehouden met tips en adviezen. Kennis van de markt en bereid tot buiten de kaders te denken.

Mevr. Leinse
10

Het contact en de samenwerking met Helga Moerman was zeer prettig, persoonlijk, professioneel, adequaat en efficiënt. Wij zijn er van overtuigd dat haar strategie verantwoordelijk is voor de snelle verkoop. Daarnaast valt het op dat iedereen binnen het bedrijf uiterst behulpzaam is. Alles bij elkaar een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Anoniem
9

Alles verliep deskundig en soepel. We werden van alle stappen goed op de hoogte gehouden. En de woning is snel verkocht.

Mevr. Coelewij
10

Mijn contact met mijn makelaar was erg goed. Ik ben erg goed geholpen en goed begeleid door haar in het proces van het verkopen van mijn woning. Goede adviezen gehad en ik kon altijd bij haar terecht met vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van alles.

Anoniem
10

Fijne makelaar, jong en enthousiast. was goed geïnformeerd en dat maakte het contact erg prettig. was goed op de hoogte van alle wensen en ging daar prima mee om

Mevr. Manon Steenvoorden
9

Erg prettig contact met de makelaar. Tijdens de bezichtigingen regelmatig contact, maar ook daarna. Goed bereikbaar, zelfs savonds en in het weekend!

Hage
8

prettig contact, we kunnen makkelijk even binnenlopen met 'n vraag of afgeven vam papieren

Mevr. Heleen van Velzen
9

Gerben heeft ons fantastisch geholpen. Persoonlijke benadering en alles afgestemd op onze wensen en vragen. Communicatie met de kantoormedewerkers was ook erg prettig tijdens het gehele verkoopproces.

Bas Schreven
10

Jullie zijn super in communicatie ,anders komen we niet terug om ons huis te verkopen en hopelijk ook via jullie te kopen .

Gaillard
9

Belangrijk is natuurlijk het eindredacteur. Maar hopelijk weten we dat snel.

Mevr. Maaike
10

Na Drieman al jaren te kennen was de keus makkelijk toen ik een makelaar nodig had. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad!

Anoniem
9

Alles duidelijk besproken en goed afgehandeld. Een goede service. Ze nemen de tijd voor je en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader.

Dhr. Leon van Kogelenberg
10

Van het begin tot einde is de begeleiding top geweest! Dankzij gevraagde en ongevraagde adviezen zorgden er voor dat we altijd wisten waar we aan toe waren. Ik raad Drieman zeker aan!

Dhr. de Vries
9

In iedere situatie een wel overwogen advies gekregen. Alles ging in goed overleg. Ook tijdens het uiteindelijke verkoop gesprek met de kopers heeft Helga Moerman steeds wisselende eisen van de kopers kunnen ombuigen naar een uiteindelijk resultaat waar wij als verkopers maar ook de aankopers tevreden mee waren. En wij met een goed gevoel ons huis verkocht hebben. Nu opzoek naar het volgende huis.

Coelewij
10

Fijn contact en het proces verloopt spoedig

A. Rietveld
10

fijne makelaar met snelle acties

A. Van der Lugt
9

Top makelaar!

Dhr. Hogewoning
9

prima service, prima kwaliteit. we zijn goed geholpen door de makelaar. de afspraken goed geregeld, advies was prima. foto's. wij zijn erg tevreden.

H. Lugtigheid
8

de makelaar komt bij ons vakkundig en persoonlijk over

Mevr. Sheryl Limburg
9

Goede weloverwogen en besproken strategie, enthousiaste begeleiding met veel begrip, goed bereikbaar en geen vraag is te veel. Helga heeft ons huis verkocht, maar wij zijn verkocht aan Helga; wat een professionele fijne vrouw om mee te samen te werken.

van Gaalen
9

Verkoop net gestart. Begeleiding en informatie prim. Degelijk advies over want te doen en hoe het aan te pakken. Prima.

Dhr. Wansinck
8

Gerben heeft verstand van zaken, heeft een duidelijk plan gehad over hoe de woning het meeste op zou kunnen leveren en het snelst verkocht zou worden. Op sommige vlakken was de communicatie iets minder, maar dit is goed opgepakt.

Dhr. Rijnsburger
9

Zeer kundig en prettige makelaar, houdt rekening met jouw wensen en gevoel bij jouw u201coudeu201d woning. Betrokkenheid goed en houdt je goed op de hoogte. Het verbaasde ons dat hij onze woning zo snel kon verkopen voor een prijs boven onze verwachting!

H.M. Jongeneel
9

Prettig contact, fijne onderhandeling, goed onderbouwd verhaal, mooi kantoor, goede samenwerking!

Anoniem
10

Het contact verliep heel goed, snel veel kijkers voor het huis, na elk bezoek direct feedback en bij de verkoop een correcte afhandeling.

Anoniem
10

Zeer deskundige makelaar, die precies weet hoe te handelen. Heeft in korte tijd ons huis verkocht.

Mevr. Marna Agaatsz
10

Vanaf het eerste intakegesprek had ik een prettig contact met Gerben. Ik heb met een aantal andere makelaars ook om de tafel gezeten maar met Gerben had ik de beste klik. Het voelde persoonlijk maar toch deskundig en professioneel. Zijn aanpak en strategie om mijn woning verkocht te krijgen spraken mij heel erg aan.

John Taphoorn
8

Zijn tot op heden tevreden. Wat ons bij de vaststellen van de woningprijs wel opvalt is dat er vanuit Drieman niet is gekeken naar de prijs KK van vergelijkbare woningen in onze wijk. Huis achterbuur is te koop gezet voor €275.000 en verkocht en in de Distelstraat 25 vergelijkbare woning te koop gezet voor € 285.000. Omdat wij dit wel zagen hebben we in twee dagen tijd onze verkoopprijs aan laten passen van 250.000 naar 270.000.

H. van Velzen - van Driel
9

We hebben een woning gehuurd via Drieman en nu onze woning te koop gezet via Drieman. Beide makelaars zijn vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Dat schept vertrouwen.

Richard Wansinck
8

Beter contact over wanneer het huis precies op Funda komt. Eerst bijvoorbeeld laten weten

Mevr. Ananda Raaphorst
8

Goed contact met de makelaar, stond bij elke vraag goed en snel voor ons klaar!! Erg blij met de goede service!

Dhr. Lunnemann
9

Gerben Hak van Drieman Garantiemakelaars heeft het gehele proces professioneel en met veel inlevingsvermogen begeleid. Waarvoor dank. Uiteraard met ondersteuning van de binnendienst.

Anoniem
8

Het contact was erg direct en prettig. Bij veranderingen werd ik snel op de hoogte gebracht. Algemene indruk: erg positief, de makelaar had mijn vertrouwen vanaf het begin.

Hondius-Brouwer
8

Andere huizen in de straat waren binnen 3 maanden verkocht

Erkelens
9

Vanaf de eerste kennismaking het gevoel dat het hier een professionele organisatie betrof. Voor de intake en het in verkoop brengen van de woning, wordt gebruik gemaakt van middelen die thuishoren in het huidige digitale tijdperk. De afspraken zijn goed nagekomen en binnen afzienbare tijd was de woning op de verschillende verkoopsites zoals Funda te vinden. Leuke verkoopteksten met bijbehorende foto's. De extra artist impressions waren ook goed gelukt. Als klant heb je het gevoel dat niets aan het toeval wordt overgelaten om de woning verkocht te krijgen.

Bronsgeest
8

De verkoop is natuurlijk net begonnen maar tot op heden heb ik een goed contact met zowel de makelaar als de medewerkers van het kantoor. Altijd behulpzaam om te helpen als je met vragen zit. Wat ik ook prettig vond was de kennismaking met de makelaar die de tijd nam om mijn woning serieus te bekijken en met mij de dingen door te spreken. Alles kwam zeer professioneel over en is voor mij de doorslag geweest om voor jullie te kiezen.

Marna Agaatsz
10

Fijne makelaar met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak. Hij neemt goed de tijd en gaat niet voor de beste match koper / verkoper.

Anoniem
9

Makelaar Drieman is een prima kantoor met bijzonder aardige medewerkers. De deskundigheid van mw Helga Moerman gaf ons veel vertrouwen in de periode vooraf en tijdens de verkoop van ons huis. Bij vragen stond iedereen ons goed te woord en alle afspraken zijn goed nagekomen.

Dhr. Sonneveld
10

Zeer deskundig en professioneel en toch heel persoonlijk. Goede adviezen voor het verkoopklaar maken van de woning. Heel goed in staat om de woning met gevoel te verkopen. Gedurende de verkoopperiode was er nauw contact, we hoefden nooit zelf te bellen om te informeren naar de status. De goede samenwerking heeft ertoe bijgedragen dat onze woning snel verkocht is voor een goede prijs.

Mevr. Brenda Stijger
9

Zeer tevreden! Goede kenners van de markt en potentiële kopers. Niets anders als lovende woorden voor Anouk!

Dhr. Edwin Hess
9

Snelle reacties en professionele kundige mensen. Zeer tevreden. Niet de goedkoopste maar zeker wel een organisatie met een plan dat werkt en realistisch is.

Anoniem
9

We hebben een fijn contact gehad met onze verkoop makelaar. Door haar deskundigheid konden we een juiste verkoopprijs vaststellen en werden we op een prettige manier begeleid. Drieman een goede en verstandige keuze.

Dhr. De Vries
8

Hele prettige begeleiding van de makelaar zelf, veel kennis over de markt en duidelijke strategie. Ook de backoffice achter de makelaar werkt uitstekend. Alles werd op tijd gecommuniceerd. Alles leidde uiteindelijk tot een snelle verkoop van ons huis.

Dhr. Richard de Geus
9

Zeer prettig in het contact, goed bereikbaar en een prettige manier van communiceren. Maatwerk toegespitst op onze situatie.

Mevr. Gerlag
9

De kennismaking verliep heel prettig. De makelaar kwam heel professioneel en deskundig over. Ik had het gevoel dat ik het geregel rondom de verkoop los kon laten. Totaal zorgeloos. Heel fijn! Mijn huis is uiteindelijk binnen een paar dagen verkocht .niet verwacht maar ontzettend blij mee. Ik raad Drieman zeker aan als iemand zijn /haar huis wilt verkopen. Top makelaar!

Anoniem
10

Vanaf het eerste contact was het team van Drieman Alphen a/d Rijn vriendelijk, professioneel, betrokken, snel en betrouwbaar. Hun communicatie was steeds van hoge kwaliteit: ze zeiden wat ze gingen doen, en ze deden wat ze zeiden. En Drieman verkocht mijn woning ook nog eens binnen twee maanden.

Terug
Recent bekeken