De Baronie - 17 appartementen Project is gerealiseerd.

2404, Alphen aan den Rijn
van € 165.000,- tot € 232.500,- v.o.n.

Beschrijving

Betrokken partijen:

Ontwikkelaar: Green
Aannemer: Kondor Wessels Amsterdam B.V.
Architect: Kolpa architecten

Project informatie
Aantal woningen : 4 starterswoningen, 11 royale appartementen, luxe penthouse
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2014

Het project
De Baronie is Wonen op één van de meest nostalgische plaatsen van Alphen aan den Rijn. Voeg daar op loopafstand twee supermarkten en moderne winkel- en werkvoorziening aan toe, plus een nabij gelegen stadscentrum en park, dan krijgt u de ideale plek voor een heerlijk appartement!

Waar tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, is de oude charme van de chocoladefabriek De Baronie inmiddels vertaald naar een duurzaam project waarin winkel-, werk- en woonruimte zijn geïntegreerd. De industriële uitstraling van de voormalige fabriek zijn op een prachtige manier gecombineerd met een stijlvol woonconcept.

In De Baronie wordt hard gewerkt aan diverse smaakvolle appartementen die het karakter van De Baronie met zich meedragen. Wanneer de bouw volgens planning verloopt, zal de oplevering van de appartementen al in het 3e kwartaal van 2016 plaatsvinden. Op dit moment zijn er nog een aantal fraaie 3-kamer appartementen beschikbaar met ruime buitenruimtes, privé parkeerplaats en voorzien van keuken en luxe afwerking en dat al vanaf € 215.000,- v.o.n!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 69-162 m²
Inhoud 278-430 m³
+ Lees meer
Terug