Bij de Zijl Project is gerealiseerd.

2352 BA, Leiderdorp
van € 304.500,- tot € 369.500,- v.o.n.

Beschrijving

BIJ DE ZIJL
Stel je voor: een nieuwe woonwijk met een mooie mix van verschillende woningen. Met een gezellig, groen plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten en waar je kinderen veilig kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en van het groen en het water in de polder. Dicht bij de reuring in het centrum van Leiden. Utopie? Nee. Die unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen thuis heb je in Bij de Zijl. Een fijne plek.

GELEGEN TUSSEN STAD EN POLDER
Bij de Zijl komt op de kruising van de Oude Spoorbaan en de Engelendaal in Leiderdorp. De locatie van Bij de Zijl is uniek. Tegenover een bestaande woonwijk op vijf minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp met alle dagelijkse voorzieningen voor handen. En enorm goed bereikbaar. De uitvalswegen naar de A4 liggen net buiten de woonwijk. Je bent dus in no time in andere steden of op Schiphol. Centraler wonen kan bijna niet!

Het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp wordt getransformeerd naar een prettige woonomgeving. EIn totaal komen er 42 koopwoningen in 3 verschillende types. Terraswoningen, hofwoningen en waterwoningen. De openbare ruimte wordt ingericht met mooi groen en ook water wordt naar deze plek teruggebracht. Zo ontstaat een gezellig, levendig buurtje.

TERRASWONINGEN
De terraswoningen zijn 125 m2 en hebben een groot, eigen terras op de eerste verdieping met uitzicht op het plantsoen. Op deze verdieping bevinden zich ook de woonkamer en de keuken. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers. De entree en de berging zijn op de begane grond. Naast de berging is een extra kamer die je goed kunt inrichten als praktijkkamer, atelier of eigen werkplek in huis. Je kunt deze ruimte ook gebruiken als grote woonkeuken of een extra slaapkamer. Jij bepaalt!

- Woonoppervlak van circa 125 m2
- 1 special woning van 151 m2
- Prijzen tussen de €304.500 en €339.500

HOF- EN WATERWONINGEN
De hof- en waterwoningen hebben allemaal een eigen tuin. Deze woningen bieden heel veel ruimte voor het hele gezin. Ze bestaan uit drie verdiepingen. Wil je een extra slaapkamer, een werkkamer of een speelkamer? De royale ruimtes op de eerste en tweede verdieping laten je helemaal vrij. De waterwoningen hebben een inpandige bergruimte aan de voorkant van de woning, zodat je je tuin aan het water optimaal kunt gebruiken.

Hofwoningen:
- Woonoppervlak van circa 134 m2
- Prijzen tussen de €334.500 en €354.500

Waterwoningen:
- Woonoppervlak van circa 143 m2
- Prijzen tussen de €354.500 en €369.500

PROGNOSE START BOUW EN OPLEVERING
In mei 2018 wordt er gestart met de sloop van de voormalige ROC schoolgebouwen. Daarna wordt het terrein bouwrijp gemaakt en start de bouw van de huurappartementen. Indien de verkoop voorspoedig verloopt start de bouw van de 42 koopwoningen in oktober dit jaar en kunnen de woningen naar verwachting eind van 2019/ begin 2020 worden opgeleverd.

START SMART!
Richt je woning in naar wens met Start Smart. Vind je het lastig om een nieuwe woning aan te kleden? Het nieuw concept "Start Smart" is zoals de naam het al zegt echt een slim begin. Je kiest uit vijf verschillende woonstijlen een basispakket voor de keuken en de badkamer, maar ook gelijk voor de vloerafwerking en de wanden. Met jouw keuzes word je nieuwe woning ingericht.

Vijf woonwerelden
De vijf woonwerelden van Start Smart zijn Modern & design, Industrieel & vintage, Scandinavisch & natuurlijk, Landelijk & stijlvol of Persoonlijk & tijdloos. Als je voor Start Smart kiest, kun je de basisafwerking van jouw woning upgraden naar drie niveaus: Plus, Accent en Sublime om een perfecte balans te vinden in je woonwereld. Start Smart helpt je je woning aankleden naar eigen smaak onder begeleiding van professionals. Je woning is dus klaar bij oplevering.

Maar er zijn meer voordelen. Je hebt één aanspreekpunt voor de hele woning en wordt begeleid in alle fasen. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf geen inkoop te doen. Daarbij krijg je een eerlijke prijs en kun je de kosten meefinancieren in je hypotheek. Bovendien krijg je op de afwerking van de woning de Woningborg Garantie. Kortom, zo maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Start Smart! Nieuwsgierig? Neem dan is een kijkje op de website. www.startsmart.nu.

VERKOOP HUIDIGE WONING
Wellicht ben je reeds in het bezit van een koopwoning en verneem je mede met het oog op de financiering van de nieuwe woning graag wat je woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning en onze dienstverlening met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Leiderdorp.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 124-143 m²
Perceeloppervlakte 71-113 m²
Inhoud 420-515 m³
+ Lees meer
Terug