Aarkadekwartier fase 3

2406 BZ, Alphen aan den Rijn

Beschrijving

AARKADEKWARTIER FASE 3
Start verkoop voorjaar 2020 - meld u nu aan!

WILT U UNIEK EN STATIG WONEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ALPHEN?
Na het succes van de eerste 43 woningen in het Aarkadekwartier wordt er hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor de vervolgfase (en laatste fase) van Aarkadekwartier. Bent u op zoek naar een statig grachtenpand, herenhuis of appartement midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, dan bent u nog niet te laat! De volgende fase van het Aarkadekwartier is volop in ontwikkeling.

START VERKOOP VOORJAAR 2020
De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2020 en kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen met diverse woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. De woningen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade.

STADS WONEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN
Het plan kenmerkt zich door een ruime differentiatie in zowel woningtypen als woonsferen. Er komen sfeervolle hofwoningen en statige herenhuizen aan het plein of het water. Alle woningen zijn gasloos, beschikken over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. Over de locatie van het Aarkadekwartier hoeven we u niets te vertellen. Deze is ideaal: midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. U heeft alle voorzieningen uit het centrum direct om de hoek Hoe heerlijk is dat!!

WONINGAANBOD
Het woningaanbod van fase 3 Aarkadekwartier is zeer gedifferentieerd en bestaat uit:

- 21 voorname en royale grachtenpanden en herenhuizen variërend in woonoppervlak van 166 m² tot maar liefst 176 m².
Deze grachtenpanden en herenhuizen hebben een mooie statige bordestrap en interne toegang naar de direct onder de woning gelegen ruime berging en privéparkeerplaats.

- 8 rustig gelegen stijlvolle herenhuizen, variërend in woonoppervlak van 145 m² tot 182 m²

- 22 stadsappartementen met balkon of tuin (woonoppervlak van 70 m² tot 97 m²)

- 9 lichte en riante hoekappartementen met 2 of 3 balkons (woonoppervlak van 115 m² tot 161 m²)

- 1 exclusief penthouse met ruim dakterras én 2 balkons (woonoppervlak 193 m²)

START BOUW
De start van Aarkadekwartier fase 3 is mede afhankelijk van de oplevering van de in aanbouw zijnde nieuwe bibliotheek met bovengelegen parkeergarage. Verwachting is dat we in Q3 2020 kunnen starten met de bouw van de laatste fase van het Aarkadekwartier.

WILT U AL EEN EERSTE INDRUK VAN DE WONINGEN KRIJGEN
Benieuwd naar de kwaliteit en uitstraling van de woningen neem dan gerust een kijkje vanaf het Aarplein waar de zeer positief ontvangen Herenhuizen en Stadswoningen al te zien zijn!

NIKS MISSEN? MELD U NU AAN!
Wilt u niets missen? Meld u dan snel aan via de projectwebsite www.aarkadekwartier.nl en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit fraaie project.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken