De Triangel - Appartementen Project is gerealiseerd.

2406 CZ, Alphen aan den Rijn
van € 199.000,- tot € 240.000,- v.o.n.

Beschrijving

DE TRIANGEL - PUUR ALPHENS WONEN

WONEN MIDDEN IN HET CENTRUM
Midden in het centrum van het mooie Alphen aan den Rijn, vlakbij de Oude Rijn, ligt het nieuw te realiseren project de Triangel. De Triangel komt op een markante plek in het centrum van Alphen aan de Rijn. Alle faciliteiten die je zou willen zijn er al. Je boodschappen doe je in de buurt, de winkels zijn om de hoek, diverse scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en je woont in een prachtige omgeving vlakbij water en groen. Alles wat je wenst is binnen handbereik en op loofafstand van je nieuwe huis.

DE TRIANGEL
De Triangel bestaat uit een project waar in totaal 77 woningen worden gerealiseerd. In deze tweede fase van het project worden 47 fraaie 3-kamer appartementen aangeboden. In een eerdere fase zijn al 17 stadswoningen in de verkoop gegaan. Deze zijn op enkele na zo goed als verkocht! In een derde fase van het project zullen ook nog 11 kluswoningen aangeboden worden.

DE APPARTEMENTEN
De 47 fraaie 3-kamer appartementen zijn gelegen aan de Hooftstraat, Groen van Prinsterenstraat en het Thorbeckeplein. De appartementen beschikken allemaal over een ruim balkon of een tuin, een complete keuken, badkamer/toilet voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk en een eigen individuele berging. Je auto parkeer je op het gemeenschappelijke binnenterrein waar je een privé parkeerplaats tot je beschikking hebt. Waar vind je dat nog midden in het centrum?!
En wil je je appartement anders indelen of aanpassen? Geen probleem, geef het aan ons door. Na de oplevering van het appartementen plaats je de vloer erin met je meubels erbij en je hebt een heerlijk appartement. Wat een gemak! En daar gaat het om bij De Triangel. Leven, wonen, werken en genieten!

DE KENMERKEN
- Midden in het centrum van Alphen aan den Rijn
- Alle woningen voorzien van een ruim balkon en privé parkeerplaats (!)
- Woningen zijn compleet met hoogwaardige keuken, sanitair en tegelwerk
- Alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming
- Fraaie en historiserende architectuur in de stijl van het oude centrum
- Parkeren op een afgesloten privéterrein
- Prijzen vanaf €199.000,- tot 240.000,- v.o.n.
- Voordelig en onafhankelijk hypotheekadvies van VORM Finance

PROGNOSE START BOUW EN OPLEVERING
De 47 appartementen maken een onderdeel uit van een groter project "De Triangel". Hieronder bevinden zich ook 17 stadswoningen en 11 kluswoningen. Naar verwachting zal VORM rond eind augustus/begin september starten met de bouw. De oplevering van de appartementen, stadswoningen en het gemeenschappelijke (parkeer)binnenterrein zal naar verwachting voor jaareinde 2017 plaatsvinden.

KAN IK HET HUIS WEL BETALEN?
Dat is een vraag die wij veel te horen krijgen, wanneer u benieuwd bent of u de woning kan betalen kunt u vrijblijvend contact opnemen met VORM Finance. Zij bekijken graag met u de verschillende financiële mogelijkheden.

VERKOOP HUIDIGE WONING
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars van de bestaande bouw komen graag bij u langs om de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning en onze dienstverlening met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

CONTACT
Heeft u vragen over project De Triangel neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 72-89 m²
Inhoud 216-267 m³
Datums
Start bouw donderdag 1 september 2016
+ Lees meer
Terug