Het Hollands Hof, bouwkavels en woningen Project is gerealiseerd.

2461, Ter Aar
van € 290.000,- tot € 710.000,- v.o.n.

Plattegronden

;

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

HET HOLLANDS HOF, EEN PROJECT MET ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN!

Bij de keuze van een woning draait het om gevoel. Een gevoel van thuiskomen, en weten: ‘hier wil ik wonen’. Dit gevoel roept wonen in Het Hollands Hof op. Hier, op één van de mooiste stukjes Nederland centraal gelegen in het Groene Hart, verrijst een bijzonder project en zien de eerste kopers hun droomwens al in vervulling gaan.

Het Hollands Hof biedt een ruim aanbod aan (vrije)kavels en vrijstaande woningen tegen aantrekkelijke prijzen. Inmiddels is 70% verkocht en is er al een deel van de wijk gerealiseerd of in aanbouw. De centrale ligging t.o.v. de 4 grote steden, de kwaliteit en de prachtige landelijke omgeving maken dit tot een bijzonder en prettig project om te wonen.

Het Hollands Hof heeft een landschappelijk karakter, zowel door de vrije ligging van de wijk ten opzichte van het dorp als door de inrichting van de buurt. In Het Hollands Hof, de naam zegt het eigenlijk al, herleeft de herinnering aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig en volgens de maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat vormen een prachtige, rustige buitenruimte waar voldoende plek is voor spelende kinderen en gezelligheid.

ZELF UW EIGEN DROOMHUIS BOUWEN?
Het Hollands Hof biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen Droomhuis te ontwikkelen op een door u gekozen kavel. Zo kunt u zelf (uiteraard binnen het bestemmingsplan en richtlijnen) uw droomwoning realiseren.
In de brochure leest u wat daar allemaal bij komt kijken. Het aankoop-, ontwerp-, bouwproces kent een aantal vaste stappen, waarover wij u tijdens een gesprek met onze woonadviseurs graag meer vertellen.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:
- Kavels gelegen in nieuwe wijk
- Ruim opgezette wijk
- Veel ontwerp vrijheid
- Gunstige zon ligging
- Centrale ligging t.o.v. grote steden
- Landelijke en rustige ligging
- Zeer ruime kavels vanaf 696 m² tot 1.508 m²
- Koopsommen van € 290.000,- tot € 370.000,-

ZUIVERWONEN
Met veel trots kunnen wij u melden dat VolkerWessels Vastgoed Het Hollands Hof heeft uitgekozen om de nieuwste woonvorm op het gebied van innovatie en duurzaamheid te introduceren. Onder de naam ‘ZuiverWonen’ zullen er bijzondere woningen gerealiseerd worden. Dat betekent dat deze woningen voornamelijk met natuurlijke materialen worden gebouwd en zelfs meer energie opwekken dan dat ze gebruiken. Dit alles met een luxe, design uitstraling.
Kijk voor meer informatie op www.zuiver-wonen.com Koopsommen vanaf € 630.000,- v.o.n.
De oplevering van de eerste ZuiverWonen woning staat gepland voor het 1e kwartaal 2018.

INTERESSE?
Wilt u meer weten over Het Hollands Hof? Maak vrijblijvend een afspraak met onze woonadviseurs door te bellen met ons kantoor te Alphen aan den Rijn of door een email te sturen. Wij informeren u graag over het actuele aanbod en de vele mogelijkheden, dit kan op kantoor of op locatie.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 120-175 m²
Perceeloppervlakte 550-1.508 m²
Inhoud 505-700 m³
Datums
Start bouw maandag 1 februari 2016
Start oplevering zaterdag 1 oktober 2016
+ Lees meer
Terug