Zevensprong - 20 woningen Project is gerealiseerd.

2421, Nieuwkoop
van € 199.500,- tot € 365.000,- v.o.n.

Beschrijving

ZEVENSPRONG

Betrokken partijen
Ontwikkelaar: Vink + Veenman b.v.
Aannemer: Vink + Veenman b.v.
Architect: STOL architecten, Lisse

Project informatie
Aantal woningen : 20 Landelijk gelegen woningen
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2014

Wonen in Zevensprong

Wie voor Zevensprong kiest, kiest voor het uitgesproken Nieuwkoopse karakter van de landelijke omgeving met prachtige boerderijen en villa’s aan het water. De sfeer van vrijheid en ruimte, van groen en water is overal in het project voelbaar. Het schitterende natuurgebied Ruygeborg, het uitgestrekte polderlandschap, het ligt allemaal binnen handbereik. En niet te vergeten de Nieuwkoopse Plassen, waar u heerlijk kunt recreëren en actief kunt zijn met tal van watersporten.

Zevensprong is een fraaie uitbreiding van Nieuwkoop waar in een besloten en eilandachtige opzet met veel groen en water, 20 woningen zijn gerealiseerd, bestaande uit 10 geschakelde villa’s en 10 eengezinswoningen (waarvan 5 huurwoningen). De woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken en vormen met elkaar als het ware een U.

Het groene karakter van Nieuwkoop wordt doorgezet in Zevensprong. De woningen hebben een heerlijke tuin zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. In het midden van de wijk bevindt zich een eiland met openbare parkeerplaatsen en groen. En ook aan uw auto is gedacht, de geschakelde villa’s parkeren hun auto(‘s) voor de woning en beschikken daarnaast nog over voldoende voortuin om heerlijk te vertoeven.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 124-217 m²
Perceeloppervlakte 143-415 m²
Inhoud 430-775 m³
+ Lees meer
Terug