De 6 van Langeraar Project is gerealiseerd.

2461 CL, Ter Aar
van € 322.000,- tot € 377.500,- v.o.n.

Beschrijving

NU IN VERKOOP: DE 6 VAN LANGERAAR

DE WONINGEN:
‘De 6 van Langeraar’ zijn 6 ruime twee-onder-één-kap woningen gelegen middenin de dorpskern. De woningen hebben een zeer ruime woonkamer en zijn inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Op zolder is er de mogelijkheid om een extra slaap- of hobbykamer te realiseren.

De voordelen van de 6 op een rij:
- 6 Royale tweekappers
- Woonoppervlakte vanaf ca 145 m² tot 158 m²
- Mogelijkheid tot werken aan huis
- Compleet met keuken, badkamer en toilet
- 3 tot 5 slaapkamers
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein
- Riante garage met diverse indelingsmogelijkheden
- Gezellige ligging in Dorpskern
- Langeraarse Plassen om de hoek

CENTRAAL GELEGEN
Centraal in de Randstad ligt Langeraar (onderdeel van de nieuwe gemeente Nieuwkoop), een gemoedelijk lintdorp aan het water en het groen. Centraal kunnen we zeker zeggen, want met een handvol minuten met de auto zit u via de provinciale weg N207 op de snelweg A4, en daarmee op korte tijd op Schiphol en in steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. De N207 zelf brengt u snel in het streekcentrum Alphen aan den Rijn met prima winkel- en onderwijsvoorzieningen en een gezellig uitgaansleven.

In de dorpskern vrijwel tegenover het kleinschalige winkelcentrum “De Strooplikker” gaan nu als afronding van een kleine ontwikkeling de laatste 6 Tweekappers in de verkoop. Je ziet het niet vaak dat er in een dorpskern nog woningen worden gebouwd, daardoor zijn deze 6 woningen extra speciaal.

PLANNING
De bouw van de 6 twee onder één kap woningen is in week 5 van dit jaar gestart! De verwachte oplevering van 'De 6 van Langeraar' zal aan het einde van 2018 zijn.

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn of Nieuwkoop.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over “De 6 van Langeraar” neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 145-158 m²
Perceeloppervlakte 175-219 m²
Inhoud 555-635 m³
Datums
Start bouw donderdag 1 februari 2018
+ Lees meer
Terug