Droomweide - 7 Kavels Project is gerealiseerd.

2411, Bodegraven
van € 210.000,- tot € 280.000,- v.o.n.

Beschrijving

100% VERKOCHT: 7 kavels Droomweide te Bodegraven

Bodegraven
Voor een plaats van nog geen 20.000 inwoners heeft Bodegraven een opmerkelijk hoog voorzieningenniveau, wat te danken is aan de grote bedrijvigheid. Dankzij de ideale centrale ligging (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht liggen alle vier op zo’n 30 km) hebben zich veel bedrijven in Bodegraven gevestigd. Met de N11, de A12 en spoorlijn Utrecht-Leiden binnen handbereik is de bereikbaarheid ideaal. Niet voor niets was het kleine Bodegraven al twee keer zakenstad van het jaar!

In Droomweide, bestaat er de unieke mogelijkheid om een kavel te kopen en zelf een woning te ontwikkelen en te bouwen. Hiervoor zijn er aan de zuidrand zeven grote kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar. Binnen een aantal randvoorwaarden kunt u uw huis naar eigen idee en leefstijl ontwerpen. Elke kavel is anders en de woonwensen van de toekomstige bewoners zijn divers, waardoor een verscheidenheid aan woningen zal ontstaan met een onderlinge samenhang.

De kavels
De zeven ruime kavels variëren in grootte en zijn prachtig gelegen. De unieke woonomgeving, gecombineerd
met mooie zichtlijnen maken dit plan tot een smaakvolle eenheid. Naast een groene uitstraling kenmerkt Droomweide zich verder door haar autoluwe karakter, wat dit plan rustig en veilig maakt.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 369-482 m²
+ Lees meer
Terug