Kade 39 - 39 appartementen Project is gerealiseerd.

2406 BZ, Alphen aan den Rijn
van € 126.500,- tot € 211.500,- v.o.n.

Beschrijving

KADE 39

Betrokken partijen
Ontwikkelaar: VORM Ontwikkeling
Aannemer: VORM

Project informatie
Aantal woningen : 39 appartementen
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2014

Midden in het centrum van het mooie Alphen aan den Rijn, langs de Oude Rijn, heeft VORM het project Kade39 gerealiseerd. Kade39 ligt op een markante plek aan het water van de Oude Rijn. Alles wat je wenst is binnen handbereik en op loopafstand van je huis.

Kade39 bestaat uit 39 leuke en betaalbare 2-en 3 kamer appartementen. De appartementen zijn heel divers, maar vormen samen een mooi geheel. De appartementen zijn standaard voorzien van alle gemakken, zoals bijvoorbeeld een aparte toiletruimte, een leuke keuken, een grote woon- en eetkamer, een aparte badkamer met sanitair en tegelwerk, een terras in de zon met eigen (fietsen) berging (ook voor scooters). Naast het gebouw zijn ruime parkeergelegenheden beschikbaar en zijn alle openbare voorzieningen, zoals bv. winkels, supermarkt en openbaar vervoer e.d. in de nabije omgeving.

Je woont in het leukste stuk van Alphen aan den Rijn. Geniet vanaf je balkon van de vele boten op de Oude Rijn. In een schitterend en uniek huis. Genieten dus. En daar gaat het om bij Kade39.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 43-68 m²
Inhoud 170-293 m³
+ Lees meer
Terug