Landgoed Langeraar

2461, Ter Aar

Beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP - LANDGOED LANGERAAR

Ligging
Landgoed Langeraar is gelegen tegen de noordelijke dorpsrand van het dorp Langeraar in de gemeente Nieuwkoop. Aan de zuidzijde is het landgoed gelegen langs de Langeraarseweg. Het landgoed ligt op 10 min. autorijden van de snelweg A4 Amsterdam – Leiden. Het landgoed ligt naast de Langeraarse Plassen, een waterplassen gebied van ca. 175 hectare groot. Rondom Langeraar zijn zeer veel fiets- en wandelroutes te vinden.

Langeraar is een mooi en gezellig dorp in de provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft een actieve dorpsgemeenschap en in het dorp zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Het dorp is gelegen in het noordwesten van de gemeente Nieuwkoop, ten zuiden van de Wassenaarse Polder en aan de 3 Langeraarse Plassen. Vanuit Langeraar zijn de steden Amsterdam (20 min.), Leiden (25 min.), Den Haag (30min.), Gouda (30min.) goed te bereiken.

Bebouwingsmogelijkheden
De landgoed bebouwing bestaat uit vrije kavels waarop u zelf uw eigen exclusief landhuis kunt realiseren. Er zijn wel verschillende voorwaarden waaraan de woningen dienen te voldoen, Deze bouwregels zijn uiteengezet binnen het bestemmingsplan en in het beeldkwaliteitsplan. Verder bent u volledig vrij in de keuze van architect en bouwer.

Op elk landgoed erf van 5000 m2 kan een of meerdere (vrijstaand of geschakelde) wooneenheden met een gezamenlijke maximale vloeroppervlakte van 1.000 m² gebouwd worden. Het maximaal te bouwen oppervlak is daarbij 20% van het erf.

De landgoedbebouwing dient allure en uniciteit te hebben conform de eisen uit het beeldkwaliteitsplan. De bebouwing heeft een eigentijdse duurzame architectuur die de insteek heeft de tand des tijds te doorstaan met de karakteristieken van landelijke bebouwing in het buitengebied.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken