Bouwkavels Hortensiastraat - Papenveer Project is gerealiseerd.

2461 TZ, Ter Aar
€ 85.000,- v.o.n.

Beschrijving

BOUWKAVELS HORTENSIASTRAAT - PAPENVEER: ALLE KAVELS ZIJN VERKOCHT!

JE DROOMHUIS IN PAPENVEER
Altijd al gedroomd om je eigen huis te (laten) bouwen of deze droom samen met bekenden te realiseren? Aan de Hortensiastraat in Papenveer worden 4 unieke bouwkavels aangeboden van ruim 900 m2.

DE LOCATIE
De kavels zijn gelegen aan het uiteinde van de nieuwe Hortensiastraat in Papenveer. De kavels liggen beschut en wat verscholen op een perceel achter de bebouwing aan zuid-west zijde van de woningen aan de Bloemenstraat. Aan de voor en achterzijde worden de kavels omsloten door een smalle watergang en kas. De tuin van de nieuw te bouwen woning zal een zuid-/westelijke ligging hebben. Er is volop ruimte voor parkeergelegenheid op eigen terrein en een tuin rondom.

KOOPSOMMEN
Kavel 1 - 916 m2 - € 85.000,- k.k. VERKOCHT
Kavel 2 - 916 m2 - € 85.000,- k.k. VERKOCHT
Kavel 3 - 916 m2 - € 85.000,- k.k. VERKOCHT
Kavel 4 - 916 m2 - € 85.000,- k.k. VERKOCHT

Let op: deze prijzen zijn exclusief de kosten voor de nog te verwerven 5.000 m2 aan glasrechten van ca. € 100.000,- per te realiseren woning.

BIJKOMENDE KOSTEN WAARONDER:

Glasrechten
Hoewel het bestemmingsplan voor maximaal 4 vrijstaande woningen is goedgekeurd zal de nieuwe eigenaar voor elke te realiseren vrijstaande woning nog wel 5.000 m2 aan glasrechten moeten kopen (indicatie ca. € 100.000 voor 5.000m2). Drieman Garantiemakelaars kan u informeren over het huidige aanbod en mogelijkheden hiervoor.

Overdrachtsbelasting
Bij de aankoop van de kavel wordt er bij de levering overdrachtsbelasting in rekening gebracht, bij een bouwkavel is dit 6% van de koopsom.

Kosten aanleg infra
Om de kavels te ontsluiten zal er op kosten van de koper(s) een bijdrage verlangt worden voor de nog aan te leggen toegangsweg waarmee de kavels worden ontsloten. De kosten voor deze bijdrage liggen naar verwachting op ca € 10.000,- per kavel.

Overige kosten
Bij het (laten) bouwen van de woning worden er ook kosten gemaakt waaronder de legeskosten voor de omgevingsvergunningsaanvraag (bouwvergunning), aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen, de aanneemsom voor de realisatie van de woning, etc.

Totaal
Naar verwachting zal de gemiddelde totale investering voor een vrijstaande woning (incl. kavel) op deze locatie liggen rond de € 600.000.

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN:
• Maximaal 1 woning per kavel
• Goothoogte hoofdgebouw = 6 meter
• Nokhoogte hoofdgebouw = 10 meter
• Goothoogte bijgebouw = 3 meter
• Nokhoogte bijgebouw = 5,5 meter
• Inhoud hoofdgebouw: Maximaal 750 m3 (inclusief aan –en uitbouwen, maar exclusief bijgebouwen)
• Oppervlakte bijgebouw: Maximaal 80 m2
• Afstand t.o.v. de kas tot het hoofdgebouw dient tenminste 25 meter te bedragen.

LIVINGSTONE
Livingstone is een professionele villabouwer met maar één missie: “U als klant persoonlijk leren kennen om uw villa volledig naar uw wensen te kunnen bouwen en u de allerbeste klantervaring geven.”

Livingstone heeft zich verdiept in het project en de invulling van de kavels aan de Hortensiastraat in Papenveer. Zie hiervoor ook de fraaie video en de afbeeldingen van enkele indicatieve voorbeeldwoningen die zij voor deze locatie hebben opgesteld. Buiten het los aankopen van een kavel, is er ook de mogelijkheid om samen met Livingstone het gehele proces door te lopen en samen met Livingstone uw eigen droomwoning te ontwerpen. Interesse? Vraag bij Drieman meer informatie over de mogelijkheden!

WOONOMGEVING:
U woont in Papenveer midden in het natuur- en waterrijke Groene Hart, op korte afstand van onder andere Alphen aan den Rijn. Ook zijn er prima ontsluitingswegen naar de grote steden in de Randstad zoals Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam en daarbij is Schiphol snel bereikbaar. In de omgeving vindt u prachtige natuur met onder andere de Langeraarse Plassen, de Nieuwkoopse Plassen en de Westeinder Plassen. Op slechts enkele minuten afstand bevinden zich de 18 holes Golf & Countryclub Liemeer, openlucht zwembad De Aarweide en in de winter is er aan de andere kant van het Aarkanaal een schaatsbaan. De dorpskern van Ter Aar met volop winkels, meerdere basisscholen en diverse sportgelegenheden bereikt u in 10 fietsminuten.

INTERESSE IN EEN KAVEL?
Heeft u belangstelling in of vragen over de bouwkavels in Papenveer? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 916 m²
+ Lees meer
Terug