De Triangel - 9 Stadswoningen Project is gerealiseerd.

2406 CJ, Alphen aan den Rijn
€ 245.000,- v.o.n.

Beschrijving

Project informatie
Aantal woningen : 9 Stadswoningen
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2017

WONEN MIDDEN IN DE STAD
Midden in het centrum van het mooie Alphen aan den Rijn, vlakbij de oude Rijn, ligt het nieuw te realiseren project de Triangel. De Triangel komt op een markante plek in het centrum van Alphen aan den Rijn. Alles wat je wenst is binnen handbereik en op loopafstand van je nieuwe huis.

Je boodschappen doe je in de buurt, de winkels zijn om de hoek en sportvoorzieningen zijn vlakbij. Je woont in een prachtige omgeving vlakbij water en groen. En natuurlijk heb je ook een eigen tuin met een achterom via het gemeenschappelijke binnenterrein. De 47 appartementen en 17 stadswoningen zijn inmiddels uitverkocht. In deze laatste fase zijn de 3 kluswoningen en 9 stadswoningen aan de beurt.

9 NIEUWE STADSWONINGEN
Deze complete eengezinswoningen hebben een woonoppervlak van ca. 110 m2 en zijn o.a. voorzien van een keuken, sanitair en tegelwerk en een achtertuin op het westen. De 1e en 2e verdieping zijn naar eigen wens in te delen en standaard voorzien van 3 slaapkamers met de mogelijkheid om 2 extra kamers te realiseren op de 2e verdieping. Kortom, complete en fraaie nieuwbouw eengezinswoningen midden in de centrum van Alphen aan den Rijn, waar vindt je dat nog?
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 111 m²
Perceeloppervlakte 78-80 m²
Inhoud 388 m³
+ Lees meer
Terug