+1

De Velden Fase 2 - Vivero

2461 AZ, Ter Aar

Beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP: De Velden Fase 2

De Velden fase 2 is een vervolg op de door Bolton gerealiseerde en met succes verkochte woningen uit fase 1 en maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Vivero aan noordelijke rand van Langeraar.

DE VELDEN TE LANGERAAR
Langeraar is een centraal gelegen dorpskern in de gemeente Nieuwkoop en ligt fraai verscholen midden in het Groene Hart. Hier ademt het dagelijkse leven nog die onbezorgde rust uit lang vervlogen tijden. Toch ben je zo in de stad of verder weg. Vanuit Langeraar zit je binnen 5 minuten op de A4 richting Amsterdam en Den Haag. Binnen een kwartiertje ben je op Schiphol en Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn zijn vlakbij. Maar wil je graag genieten van het echte dorpse leven, water en natuur? Dan zijn in Langeraar alle voorzieningen aanwezig.

HET PLAN
Nieuwbouwproject De Velden Fase 2 Langeraar bestaat in totaal uit 18 energiezuinige en gasloze woningen. Zo worden er rij- en hoekwoningen gerealiseerd. De woningen beschikken allen over een mooie diepe achtertuin op het westen of zuiden. De woningen zijn gelegen in het verlengde van fase 1 aan de rand van het toekomstige natuurgebied en landgoed Langeraar. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen. De verwachting is dat er aan het einde van het tweede kwartaal kan worden gestart met de verkoop.

INTERESSE?
Interesse in een rij- of hoekwoning in Langeraar? Meldt u dan aan op de website van De Velden Langeraar of neem contact op met ons kantoor en wij houden u op de hoogte van de vorderingen! Tevens zit Nieuwbouwproject De Velden op Facebook. Like de pagina en wordt op de hoogte gehouden van het project.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken