Aarkadekwartier Project is gerealiseerd.

2406 BZ, Alphen aan den Rijn
van € 495.000,- tot € 575.000,- v.o.n.

Beschrijving

HET PLAN
Het Aarkadekwartier bestaat in totaal uit de nieuwbouw van 105 woningen. De eerste bouwfase bestaat uit fase 1 en 2. Er worden in deze eerste bouwfase 43 hofwoningen en herenhuizen gebouwd op de plek waar de kermis stond en langs het water. De nieuwe woonwijk is gelegen aan de oostzijde van winkelcentrum De Aarhof ,midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. De gemeente Alphen aan de Rijn gaat - na realisatie van het Aarkadekwartier - De Vest herinrichten, waarbij ook de brug richting de Thorbeckestraat wordt vernieuwd.

Het Aarkadekwartier kenmerkt zich door een ruime differentiatie in zowel woningtypen als woonsferen. Binnen het project zal een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen en hofwoningen worden gerealiseerd. Elk huis heeft een uniek karakter: van sfeervolle hofwoningen aan een intieme woonstraat tot statige herenhuizen aan het plein of het water. Voor alle woningen wordt een gezellige Delftse stoep gerealiseerd: een strook waar de toekomstige bewoners gebruik van mogen maken voor bv. het plaatsen van een zitje of een plantenbak of iets dergelijks.

EEN EIGEN PARKEERPLEK
Over parkeren op de locatie is goed nagedacht; elke (toekomstige) bewoner krijgt één privé- parkeerplaats. Naast de privé parkeerplaatsen worden er in het openbaar gebied ook voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd op het plein tegen De Aarhof aan.

De hofwoningen en herenhuizen in blok 1 en 2 (bouwnr. 1 – 26) krijgen de beschikking over een privé parkeerplaats én een berging op het gezamenlijke parkeerterrein. Uitzondering hierop is bouwnummer 15, deze krijgt de beschikking over een garage met extra grote parkeerplaats ervoor. De hofwoningen en herenhuizen in blok 3 en 4 krijgen de berging op eigen perceel en een parkeerplaats in de toekomstige halfverdiepte garage in fase 3.

PLANNING
De vervolgfase - fase 3 - bestaat totaal uit 62 woningen, waarvan 23 stadswoningen en 34 appartementen met halfverdiepte parkeergarage en 5 herenhuizen. Na de toewijzing van één parkeerplaats per woning blijven er een aantal parkeerplaatsen in de garage over, deze zullen later optioneel worden aangeboden aan alle kopers van Aarkadekwartier. De start van deze laatste fase is mede afhankelijk van de nieuwbouw van de parkeergarage en de nieuwe bibliotheek naast de Aarhof.

INTERESSE?
Het nieuwbouwproject Aarkadekwartier biedt u de unieke kans om een ruime nieuwbouwwoning te kopen midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Kijk voor de actuele stand van zaken op de website www.aarkadekwartier.nl

Like ook de Facebook pagina en blijf ook zo als eerste op de hoogte van al het nieuws rondom het project.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 144-206 m²
Perceeloppervlakte 108-164 m²
Datums
Start bouw maandag 1 oktober 2018
+ Lees meer
Terug