Het Noordereinde - Zevenhoven

2435 AG, Zevenhoven

Beschrijving

IN VOORBEREIDING - HET NOORDEREINDE, ZEVENHOVEN

HET NOORDEREINDE - ZEVENHOVEN
Het ‘’Noordereinde’’ is gelegen tussen de weg het Noordeinde en het Vijfbruggenpad in Zevenhoven in de gemeente Nieuwkoop. Een prachtige plek midden in het Groene Hart, te midden van uitgestrekte weilanden en vele natuurrijke water(sport-)gebieden, zoals de Nieuwkoopse Plassen, Braassemermeer en Langeraarse Plassen. Er is een golf- en countryclub in het naastgelegen dorp Nieuwveen en op korte rijafstand zijn Schiphol, Alphen aan den Rijn en de grote steden in de Randstad bereikbaar.

HET PLAN
Het Nieuwbouwproject 'Het Noordereinde' bestaat in totaal uit 45 woningen welke zijn verdeeld in verschillende woningtypes. Zo worden er rij- en hoekwoningen gebouwd in verschillende prijsklassen. De hoekwoningen kunnen uitgebouwd worden met een garage. Ook worden er in het plan 6 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Deze woningen beschikken over een garage en kijken uit over het weiland.

PLANNING
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen. De verwachting is dat er na de zomer gestart kan worden met de verkoop. Afhankelijk van de verkoop is het de planning om de woningen begin 2019 te gaan bouwen en begin 2020 op te leveren.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken