De Triangel - 47 Appartementen Project is gerealiseerd.

2406 CZ, Alphen aan den Rijn
van € 199.000,- tot € 240.000,- v.o.n.

Beschrijving

DE TRIANGEL - PUUR ALPHENS WONEN

Betrokken partijen
Ontwikkelaar: VORM
Aannemer: VORM

Project informatie
Aantal woningen : 47 appartementen
Huur / koop : koop en huur
Start verkoop : 2016

DE TRIANGEL
De Triangel bestaat uit een project waar in totaal 77 woningen worden gerealiseerd. In deze tweede fase van het project worden 47 fraaie 3-kamer appartementen aangeboden. In een eerdere fase zijn al 17 stadswoningen in de verkoop gegaan. Deze zijn op enkele na zo goed als verkocht! In een derde fase van het project zullen ook nog 11 kluswoningen aangeboden worden.

DE APPARTEMENTEN
De 47 fraaie 3-kamer appartementen zijn gelegen aan de Hooftstraat, Groen van Prinsterenstraat en het Thorbeckeplein. De appartementen beschikken allemaal over een ruim balkon of een tuin, een complete keuken, badkamer/toilet voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk en een eigen individuele berging. Je auto parkeer je op het gemeenschappelijke binnenterrein waar je een privé parkeerplaats tot je beschikking hebt. Waar vind je dat nog midden in het centrum?!
En wil je je appartement anders indelen of aanpassen? Geen probleem, geef het aan ons door. Na de oplevering van het appartementen plaats je de vloer erin met je meubels erbij en je hebt een heerlijk appartement. Wat een gemak! En daar gaat het om bij De Triangel. Leven, wonen, werken en genieten!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 72-89 m²
Inhoud 216-267 m³
+ Lees meer
Terug