Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Al ruim 40 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen a/d Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen? Bij Drieman helpen wij u graag.

 

De garanties, klanten en cijfers spreken

122 verkochte woningen vanaf augustus 2019 tot augustus 2020
28 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 30 dagen
104% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 104%

Ons team

Bij Drieman Alphen aan den Rijn helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Je huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen bijvoorbeeld een gezin gestart. Hierdoor kan uw objectieve kijk op de verkoop van uw huis lastiger zijn. Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs voor je huis krijgen onder gunstige voorwaarden. Drieman Garantiemakelaars kan jouw zorgen uit handen nemen.

Meer informatie

Terug