Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Bieden vanaf € 150.000,= k.k.

Ruim driekamerappartement gelegen op de derde verdieping met een fraai uitzicht over water en groen

Deze woning, gelegen op de derde verdieping van het complex, heeft een lichte ruime woonkamer en twee royale slaapkamers. Het balkon, bereikbaar vanuit de woonkamer, is gesitueerd op het oosten en biedt u een fraai uitzicht over de groenstrook met vijverpartij. Hier kunt u al heel snel in het voorjaar van het zonnetje genieten!
Het appartement is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentrum de Ridderhof en het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid.

Graag geven wij u vooruitlopend op de vrijblijvende bezichtiging al een idee van de indeling en afwerking;

Begane grond:
Brievenbussen en beltableau aan de buitenzijde. Via de afgesloten entree bereikt u het trappenhuis en de lift voor de verdiepingen.
Op de begane grond bereikt u via de bergingsgang de fietsenberging van 1,98 bij 3,36.

Derde verdieping:
Galerij met voordeur van de woning en toegang tot de meterkast.
De ruime woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Door het samenvoegen van de woonkamer en keuken is de woonruimte zeer royaal. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en er is ruimte voor een ruime zithoek aan de achterzijde. Vanaf het aangrenzende balkon heeft u een weids uitzicht over groen en water.
Via de hal bereikt u de twee slaapkamers, badkamer en toiletruimte. De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Van oorsprong waren dit twee slaapkamers welke nu zijn samengevoegd tot een zeer ruime kamer. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een hoekbad. De badkamer is omstreeks 2013 vernieuwd. Deze is keurig afgewerkt met witte wandtegels, zwarte vloertegels en uitgevoerd met de aansluitingen van wasmachine, wasdroger en een
wastafelmeubel. De separate toiletruimte is eveneens voorzien van eenzelfde kleurstelling met wit sanitair.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 163,16 per maand en de voorschotsbijdrage voor de verwarming en warm water van € 88,85 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVMaankoopmakelaar
komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving
vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken