Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Bieden vanaf € 170.000,-- k.k.

Keurig appartement op de derde verdieping met ruime woonkeuken, twee slaapkamers  en een zeer centrale ligging

Wilt u wonen in een nette vierkamerwoning in een gemoedelijk en kleinschalig appartementencomplex? Wij bieden u dit keurige appartement om de hoek bij winkelcentrum “De Baronie” nabij het Bospark, op korte afstand van het centrum van Alphen aan den Rijn en het bus/treinstation. Een heerlijke centrale plek om fijn te wonen. 

Bij dit appartement is een slaapkamer betrokken bij de keuken om zo een ruime woonkeuken te creëren. Zo heeft u de mogelijkheid om een eettafel te plaatsen in de woonkeuken. Het appartement beschikt over twee balkons en een zeer ruime inpandige berging in het souterrain.  
Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond 
Centrale afgesloten entree/hal met brievenbussen en beltableau.
Een klein trapje naar beneden  brengt u bij de bergingen. 
De berging die bij dit appartement behoort is zeer royaal. Namelijk ca. 19 m2 (5,03 m bij 3,7 m) en voorzien van elektra. 

Derde verdieping 
Een ruime hal met toegang tot de meterkast, toiletruimte, woonkamer, woonkeuken, badkamer en de slaapkamer. Een keurige toiletruimte met handwasbakje. 

De woonkamer is ruim en voorzien van een keurige laminaatvloer. Naast gelegen de slaapkamer met direct aangrenzend de deur naar het balkon (oost). 

Een ruime woonkeuken is door een voorgaande eigenaar gecreëerd door een slaapkamer bij de keuken te betrekken. Hierdoor is er voldoende ruimte ontstaan om een keuken in L-opstelling te plaatsen. De keuken is uitgevoerd met de volgende apparatuur te weten; 
- gaskookplaat,
- afzuigkap,
- vaatwasser en
- koel-/vriescombinatie.
Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het balkon met een ligging op het westen. Hier heeft u een fraai groen uitzicht op de speelplaats schuinvoor het appartement.

Aan deze zijde eveneens de slaapkamer afgewerkt met een keurige laminaatvloer. Vanuit de hal toegang tot de badkamer. De keurige badkamer is uitgevoerd met  een ligbad, wastafel, designradiator en aansluiting voor de wasmachine. 

Bijzonderheden: 
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 140,-- per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

De C.V.-ketel wordt door de huidige eigenaar gehuurd voor een bedrag van circa € 44,02 per maand. Als koper heeft u de keuze voor overname van het huurcontract of afkoop van de huurovereenkomst waardoor de ketel uw eigendom wordt.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken