Omschrijving

“Zonnig en licht 4-kamer hoekappartement op 3e woonlaag met royaal en vrij uitzicht over park!”

Aan de rand van de Dronenwijk en nabij parkstrook gelegen appartement op de 3e (bovenste) verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Met fraai en ruim uitzicht aan de voorzijde over de goed onderhouden eigen tuin en park met speeltuin.
 
Uitzicht en de gunstige ligging zijn voor deze woning belangrijke pluspunten. Daarnaast heeft het appartement een goede lichtinval door de raampartijen en twee balkons, waarvan één op het zuiden is gelegen. Omdat het appartement zich op de 3e woonlaag bevindt, heeft u een zeer royaal en vrij uitzicht over het park en de achter de N-11 liggende landerijen. Vanwege de hoekligging heeft dit appartement in de woonkamer een extra zijraam en verkrijgt daardoor extra veel lichtinval.
 
Het verzorgde appartement met een handige fietsenberging op de begane grond bereikt u via een "autovrij" pad. Ruime parkeergelegenheid treft u zowel naast als rondom het complex aan. 
Diverse winkels, scholen en het N.S.-station treft u in de directe omgeving, en ook de opritten naar de A12 en N11 zijn snel te bereiken.

Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree met intercom, brievenbus en trappenhuis, en voor iedere woning een eigen ruime berging.

Kortom: comfortabel en ontspannen wonen in een goed onderhouden appartement, en in een groene en prettige woonomgeving! 
 
Graag geven wij u alvast een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Centrale hal met trapopgang en brievenbussen. Op de begane grond bevindt zich tevens de bij het appartement behorende ruime fietsenberging.
 
3e woonlaag:
In het trappenhuis bevindt zich de (vernieuwde) meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar, en verkrijgt u de toegang tot de woning.
 
Entree: ruime hal met diepe inbouwkast, modern (2018) toilet met wandcloset en fontein, geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en afzuiging, 2 slaapkamers aan de achterzijde, tussen de kamers gelegen wasruimte (voorheen keuken) met aansluiting wasmachine en deur naar balkon, lichte L-vormige woonkamer met extra zijraam en open keuken/eetkamer (in oorspronkelijke 3e slaapkamer) met rechte opstelling, o.a. met nieuwe deurtjes (2017) en ingericht met electrische oven, vaatwasser, 4 pits fornuis, recirculatie afzuigkap, losse magnetron en rvs-werkblad, en vaste kast. 
Beide ruimten (woonkamer en keuken) hebben een deur naar het op het zuiden gelegen balkon.

Afmetingen:
woonkamer   	: ± 5.68 x 3.60 + keuken/eetkamer 2.78 x 2.82 m
wasruimte    	: ± 2.80 x 1.81 m
slaapkamer   	: ± 3.95 x 3.60 m
slaapkamer   	: ± 3.95 x 2.15 m
badkamer    	: ± 1.71 x 1.71 m
 
Bijzonderheden
- Inhoud: 200 m³, woonoppervlakte: ca. 70 m²;
- Bouwjaar 1965;
- Goed onderhouden en comfortabel appartement;
- Verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten bedraagt € 75,00 
p/maand;
- Financieel gezonde VVE, huidige bijdrage servicekosten € 152,37 p/maand;
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken