Verkocht
€ 344.500,- v.o.n.

Verkocht: Bouwnummer 2, 2352 BA Leiderdorp

Onderdeel van nieuwbouwproject Bij de Zijl

Beschrijving

Lees meer
BIJ DE ZIJL TE LEIDERDORP - VERKOOP GESTART!

Stel je voor: een nieuwe woonwijk met een mooie mix van verschillende woningen. Met een gezellig, groen plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten als je zin hebt en waar je kinderen veilig kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en van het groen en het water in de polder. Dicht bij de reuring in het centrum van Leiden. Utopie? Nee. Die unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen thuis heb je in Bij de Zijl. Een fijne plek.

Het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp wordt getransformeerd naar een prettige woonomgeving. Een veelbelovende plek met ruimte voor betaalbare, eengezinswoningen en appartementen met weids uitzicht. In totaal komen er 42 koopwoningen. De openbare ruimte wordt ingericht met mooi groen en ook water wordt naar deze plek teruggebracht. Zo ontstaat een gezellig, levendig buurtje.

TUSSEN STAD EN POLDER
Leiderdorp is dorps wonen dicht bij alle stedelijke voorzieningen: met één been in groen en water, en je bent in no time in Den Haag, Amsterdam of Schiphol. Bij de Zijl: tussen stad en polder.

CENTRALE LIGGING
Bij de Zijl wordt gebouwd bij de kruising van de Oude Spoorbaan en Engelendaal. Een bijzondere locatie op een steenworp afstand van de rivier De Zijl, de Kagerplas en het groen van de polder, waar je kunt wandelen, fietsen en varen. Voor dagelijkse boodschappen ga je naar het centrum van Leiderdorp, nog geen vijf minuten fietsen. Voor een avond theater of afspraak met vrienden in je favoriete café ben je binnen vijf minuten in Leiden centrum. Moet je verder weg? De uitvalswegen liggen aan de voet van je nieuwe buurt, binnen vijf minuten ben je op de A4. Centraler wonen kan bijna niet.

HOF- WATER- EN TERRASWONINGEN
De hofwoningen, waterwoningen en terraswoningen hebben allemaal een eigen tuin of terras. De hof- en waterwoningen bestaan uit drie verdiepingen en bieden veel ruimte. Wil je een extra slaapkamer, een werkkamer of een speelkamer? De royale ruimte op de eerste en tweede verdieping laat je helemaal vrij. De waterwoningen hebben een inpandige bergruimte, zodat je je tuin aan het water optimaal kunt gebruiken. In de terraswoningen bevinden de woonkamer en de keuken zich op de eerste verdieping, waar je ook een groot terras hebt met uitzicht op het plantsoen. Fijn gevoel dat je de kinderen kunt zien als ze buiten spelen. Op de begane grond hebben deze woningen een extra kamer. Handig als je een eigen werkplek aan huis wilt. Je kunt deze ruimte ook gebruiken als grote woonkeuken of een extra slaapkamer. Jij bepaalt.

DE HOFWONINGEN
- Oppervlakte van circa 134 m2
- Royale tuin van circa 8,5 tot 10 meter diep
- Berging in achtertuin
- Ruime woonkamer
- Badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wastafel
- Sanitair van Villeroy & Boch
- 3 slaapkamers op eerste verdieping
- 1 slaapkamer op tweede verdieping
- Vloerverwarming op alle verdiepingen
- Mogelijkheid tot extra slaapkamer op zolder
- Prijzen tussen de €339.500 en €354.500

START SMART!
Richt je woning in naar wens met Start Smart. Vind je het lastig om een nieuwe woning aan te kleden? Het nieuw concept "Start Smart" is zoals de naam het al zegt echt een slim begin. Je kiest uit vijf verschillende woonstijlen een basispakket voor de keuken en de badkamer, maar ook gelijk voor de vloerafwerking en de wanden. Met jouw keuzes word je nieuwe woning ingericht.

VIJF WOONWERELDEN
De vijf woonwerelden van Start Smart zijn Modern & design, Industrieel & vintage, Scandinavisch & natuurlijk, Landelijk & stijlvol of Persoonlijk & tijdloos. Als je voor Start Smart kiest, kun je de basisafwerking van jouw woning upgraden naar drie niveaus: Plus, Accent en Sublime om een perfecte balans te vinden in je woonwereld. Start Smart helpt je je woning aankleden naar eigen smaak onder begeleiding van professionals. Je woning is dus klaar bij oplevering.

Maar er zijn meer voordelen. Je hebt één aanspreekpunt voor de hele woning en wordt begeleid in alle fasen. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf geen inkoop te doen. Daarbij krijg je een eerlijke prijs en kun je de kosten meefinancieren in je hypotheek. Bovendien krijg je op de afwerking van de woning de Woningborg Garantie. Kortom, zo maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Start Smart! Nieuwsgierig? Neem dan is een kijkje op de website. www.startsmart.nu.

DE PLANNING
Vanaf mei wordt er begonnen met het slopen van de huidige opstallen op de bouwlocatie. Naar verwachting kan er (bij een succesvolle verkoop) in oktober worden begonnen met de bouw van de woningen. Eind 2019/begin 2020 zullen de woningen opgeleverd worden.

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Leiderdorp.

INTERESSE?
Heeft u interesse? Schrijf u in via de projectwebsite en wie weet wordt één van deze fraaie eengezinswoningen wel van u! Heeft u vragen over de woningen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/4048600
Prijs € 344.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 17 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 134 m²
Inhoud 450 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 7 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom

Marktcijfers Leiderdorp

€ 284.455,- Gemiddelde verkoopprijs in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 336.703,- Gemiddelde vraagprijs in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
44 Gemiddelde verkooptijd in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: 60
64 Gemiddeld aangeboden in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: 75.803
51 Gemiddeld aantal verkocht in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 2.492,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Leiderdorp Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken