Te koop: Bilderdam 28 e, 2451 CW Leimuiden

Beschrijving

Lees meer
Bieden vanaf € 415.000,= K.K.

UNIEK WONEN IN EEN DECOR VAN GROEN EN WATER!

ROYALE BOUWKAVEL AAN BILDERDAM 28E
Bij de keuze voor een kavel draait het om gevoel. Een gevoel van ‘hier wil ik wonen’. Dit gevoel roept de bouwkavel aan Bilderdam 28E bij u op. Hier op een uiterst uniek pittoresk stukje Nederland wordt de prachtig gelegen bouwkavel aangeboden.

ZELF BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK!
De kavel is omringd door groen en water en vanuit de tuin heeft u prachtige vergezichten over de polder!
Het bijzondere aan de bouwkavel aan Bilderdam 28E is dat u zelf aan de slag kunt met de realisatie van uw droomhuis. U kunt uw woning geheel op uw eigen wensen toesnijden. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een ruime garage of schuur, een sfeervolle veranda met buitenhaard? Aan u de keuze!

MOGELIJKHEID VOOR AANLEGPLAATS
Dankzij de forse afmetingen van de kavel heeft u niet alleen de ruimte binnen, maar ook buiten! U proeft volop de natuur als u straks via de openslaande deuren naar buiten stapt uw heerlijke tuin in. Wat de kavel verder zo aantrekkelijk maakt is dat de kavel de mogelijkheid heeft voor het aanleggen van een boot of sloep. En ook over het parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, dit doet u uiteraard gewoon op eigen terrein.

WONEN AAN HET WATER VAN DE DRECHT
U woont straks midden in de natuur en aan een idyllisch riviertje de Drecht met open vaarverbinding naar o.a. het Braassemermeer en Westeinder plassen. Een waterliefhebber of niet, de ligging van de kavel brengt een prettige sfeer met zich mee. Een mooie zomerse dag of met stormachtig herfstweer, welke kant u ook opkijkt de beelden zullen prachtig zijn!

BUITEN WONEN EN TOCH GOED BEREIKBAAR
Bilderdam is een eeuwenoud rustiek plaatsje gelegen tussen Leimuiden en Kudelstaart en behoort bij de gemeente Kaag en Braassem. Hier vindt u nog ongerepte natuur en schilderachtige vergezichten! Via de N207 en N201 zijn diverse snelwegen richting de grote steden goed bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de omliggende plaatsen.

ZELF UW EIGEN DROOMHUIS BOUWEN
De bouwkavel aan Bilderdam 28E biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te ontwikkelen. Zo kunt u zelf (uiteraard binnen het bestemmingsplan en richtlijnen) uw droomwoning realiseren. Het aankoop-, ontwerp-, bouwproces kent een aantal vaste stappen, waarover wij u tijdens een gesprek met onze woonadviseurs graag meer vertellen.

RANDVOORWAARDEN
Voor de kavel gelden de volgende stedenbouwkundige randvoorwaarden:
• Goothoogte – maximaal 6 meter
• Nokhoogte – maximaal 10 meter
• Afstand hoofdgebouw tot zijerfgrens – minimaal 3 meter
• Afstand hoofdgebouw tot voorerfgrens – minimaal 5 meter
• Afstand hoofdgebouw tot achtererfgrens – minimaal 5 meter

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:
- Prachtig gelegen bouwkavel
- Wonen bij water omringd met groen
- Open vaarverbinding naar o.a. Braassemermeer en Westeinder plassen.
- Bouwvolume voor ca. 1000 m3 incl. vergunningvrije bouwwerken
- Welstandvrij bouwen met veel ontwerp vrijheid
- Centrale ligging t.o.v. grote steden
- Ongerepte natuur en schilderachtige vergezichten!
- Aanleg mogelijkheid voor boot of sloep
- Zeer ruime kavel van 1.625 m²
- Prijs bieden vanaf € 415.000,- k.k.
- Overdrachtsbelasting voor een bouwkavel bedraagt 6%
- Parkeren op eigen terrein
- Hoe ideaal wilt u het hebben?

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn of Nieuwkoop.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over de bouwkavel aan Bilderdam 28E neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/4898431
Vraagprijs € 415.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.624 m²
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Terug
Recent bekeken