Verkocht onder voorbehoud
€ 679.000,- v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud: Dorpsstraat 103a, 2421 AW Nieuwkoop

Onderdeel van nieuwbouwproject Copekwartier I en II

Beschrijving

Lees meer
COPEKWARTIER I
Nieuwbouwproject van winkels en luxe appartementen in de historische dorpskern van Nieuwkoop, gebouwd onder architectuur door Marco Bruijnes Architecten.

UNIEKE LOCATIE
Op deze unieke locatie worden 2 grote, luxe appartementen met ruime patio’s aangeboden. Gelegen aan de rand van het gezellige Reghthuysplein heeft u op de eerste en tweede verdieping prachtig uitzicht op de Dorpsstraat, de toren en het Nieuwkoopse Plassengebied. De plek is een goede uitvalsbasis voor woon-werkverkeer, midden in het Groene Hart maar ook centraal in de Randstad. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage van Nieuwe Cope op loopafstand.

LUXE APPARTEMENTEN
De luxe appartementen hebben een hoge energiekwaliteit, voldoen aan alle moderne eisen en zijn levensloopbestendig. De appartementen zijn 30 meter diep (185 of 206,5 m2) en bestaan uit een riante woonkamer (50 m2) aan de voorzijde, 2 of 3 slaapkamers aan de achterzijde met daartussen de keuken en eetkamer (40 of 55m2). Keuken en eetkamer beschikken over veel daglicht door de aangrenzende patio (24,3 of 13,4 m2). Verder beschikken de appartementen over een bijkeuken annex technische ruimte, study, en 2 badkamers. De woningen hebben een eigen entree aan de Dorpsstraat, met bergingen, trappenhuis, een grote lift en franse balkons aan de Dorpsstraat.

APPARTEMENT 1 - Dorpsstraat 103a
Dit is een 4 kamerappartement op de 1e verdieping. Het appartement is gelegen boven een kleine winkel en de winkeluitbreiding van Albert Heijn. ’s Ochtends even de deur uit lopen voor een vers broodje of een croissant bij de bakker om de hoek. Een ruime lift brengt u naar de voordeur van dit appartement.

De indeling is alsvolgt:
Entree met de meterkast. Grote living (50,3 m2) met in het verlengde een keuken en eethoek (54,9 m2). Twee franse balkons zorgen voor het contact met de Dorpsstraat en het Reghthuysplein. De patio (24,4m2) is via twee openslaande deuren bereikbaar en is op het zuidoosten georiënteerd.

Bijkeuken annex technische ruimte (9,5 m2) met de cv-ketel en de w.m./droger aansluiting. Master bedroom (22,3 m2) met inloopkast (5,9 m2) en badkamer die u zelf nog kunt indelen. De 2 overige slaapkamers (16,7 m2 en 13,4 m2) beschikken ook over een eigen badkamer. Uiteraard is er nog een separaat toilet.

Op de begane grond beschikt de woning over een eigen berging (8,7 m2) en een eigen parkeerplek in de parkeerkelder van Nieuwe Cope op loopafstand.

KOOPSOM
Appartement 1 Dorpsstraat 103a € 679.000,- v.o.n.

BIJZONDER DORP
Nieuwkoop is een bijzonder dorp, niet alleen vanwege de unieke ligging in de Randstad maar ook door de combinatie van prachtige natuur met een rijk cultureel leven. Van oudsher inspireerde het dorp al de schilders van de Haagse School. De historie van Nieuwkoop is nog altijd voelbaar, de toren en het Reghthuys dateren uit de 17e eeuw. Rondom dit gezellige plein is een scala aan horeca, winkels en de gemoedelijke zaterdagmarkt wat Nieuwkoop een gezellig dorpshart geeft.

Verder biedt Nieuwkoop vele watersportvoorzieningen. Nieuwkoop beschikt over een roeivereniging, Zeilvereniging Noord-Zuid en Zeilschool Nieuwkoop. Verder zijn er diverse kanoroutes door de Nieuwkoopse Plassen uitgezet om de echte natuur te proeven. Tenslotte zijn er verschillende golfclubs in de buurt te vinden voor de liefhebber.

PLANNING
De bouw van Copekwartier I is inmiddels gestart.
De verwachting is dat de appartementen het 1e kwartaal 2020 opgeleverd kunnen worden.

CONTACT
Heeft u belangstelling of vragen over Copekwartier I neemt u dan vrijblijvend contact op met Drieman Garantiemakelaars
Wij informeren u graag verder over dit prachtige appartement!

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/4113344
Prijs € 679.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 26 augustus 2020
Bouw
Type object Appartement, penthouse
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 207 m²
Inhoud 640 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 24 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)

Marktcijfers Nieuwkoop

€ 371.575,- Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 710.116,- Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
82 Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 37
31 Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 46.839
26 Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 3.202,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken