Nieuw in verkoop
€ 1.095.000,- k.k.

Te koop: Noordenseweg 60c, 2421 XZ Nieuwkoop

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Noordenseweg 60c, 2421 XZ te Nieuwkoop

Wonen direct aan het water, wie wil dat nou niet?

Aan de Noordenseweg in Nieuwkoop bieden wij een prachtige bouwkavel ter grootte van ca. 2400 m2 te koop aan. Het totale perceel grond en water bedraagt 23310 m2. Deze royale kavel ligt direct aan Nieuwkoopse Plassen (de Noordeinderplas) in Nieuwkoop en tegenover natuurgebied de Ruygeborg.

De bouwkavel is uniek gesitueerd op een van de mooiste plekjes aan de plas. De kavel is bereikbaar via een eigen brug. Uiteraard behoort een eigen aanlegsteiger tot de mogelijkheden. U beschikt nog niet over een eigen boot? Gegarandeerd: na het realiseren van een schitterende villa schaft u er snel 1 aan! Want wie wil dat nou niet? Op het water genieten van de vele watersportfaciliteiten die dit waterrijke gebied te bieden heeft?

Het bestemmingsplan laat een bebouwing toe met een footprint van 750 m3 m2, een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Er kan een bijgebouw gerealiseerd worden van 80 m2. Uiteraard helpen wij u eventueel graag op weg met het realiseren van de eerste schetsen. Want veel is mogelijk, zoveel is zeker!

Los van de fantastische ligging direct aan de plas en dus midden in de natuur is dit ook in andere opzichten een aantrekkelijke locatie. Het rijkswegennet en diverse grote steden liggen binnen handbereik, maar bijvoorbeeld ook Schiphol Airport. Het Nieuwkoopse plassengebied vormt een van de mooiste plekken van het Groene Hart. Vanuit uw achtertuin vaart u mooie tochtjes naar o.a. De Meije, Leiden, Katwijk, Vinkeveen en Loosdrecht. Daarnaast kenmerkt het gebied zich door de prachtige natuurgebieden die de plassen omringen en de weldadige rust. Eigenlijk komt dit dus neer op onthaasten in de natuur maar met de Randstad en alle faciliteiten in de buurt.

Nieuwkoop zelf is een gezellige plaats met leuke terrassen en restaurantjes gelegen midden in de Randstad. Toch ervaart u wonen in deze plaats als wonen op het platteland, te midden van de weilanden. Nieuwkoop heeft daarnaast veel voorzieningen zoals diverse sportverenigingen, overdekt zwembad, bibliotheek en een veelheid aan winkels.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/4508719
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 20 mei 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.370 m²
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Beschutte ligging
Platteland
Vrij uitzicht

Marktcijfers Nieuwkoop

€ 371.575,- Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 710.116,- Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
82 Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 37
31 Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 46.839
26 Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 3.202,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken