Te koop: Reghthuysplein Bouwnummer 4, 2421 BE Nieuwkoop

Onderdeel van nieuwbouwproject Copekwartier I en II

Beschrijving

Lees meer
COPEKWARTIER I EN II
Nieuwbouwproject van winkels en luxe appartementen in de historische dorpskern van Nieuwkoop, gebouwd onder architectuur door Marco Bruijnes Architecten.

FANTASTISCHE PLEK MET ZICHT OP PLEIN
Copekwartier II is gelegen naast de Rank en ligt dus direct aan het Reghthuysplein. Hier worden boven twee commerciële ruimten een viertal appartementen gerealiseerd. Een fantastische plek met zicht op het plein en de passantenhaven. Ook deze appartementen beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeerkelder van Nieuwe Cope en daarnaast over een eigen ligplaats voor een kleine sloep, zodat u bij mooi weer ook varend van de Nieuwkoopse Plassen kan genieten.

APPARTEMENT 4
Dit 3 kamerappartement is gelegen op de 2e verdieping en bovenste verdieping, in een stijlvol gebouw en boven een commerciële ruimte. Via een lift, die aan de achterzijde van het gebouw is gerealiseerd, bereikt u het trappenhuis. Dit komt uit op het dakterras (Zuid-Westen ligging) van 16,4 m2. Hal met toilet en 2 tal slaapkamers van 16,9 en 9,7 m2. Inpandige berging van 3,7 m2. Badkamer (5,7 m2) die u zelf kan inrichten. Riante living en keuken die samen 59,7 m2 groot zijn. De raampartijen zorgen voor een prachtig zicht op het plein en de passantenhaven.

Tenslotte beschikt het appartement op de begane grond nog over een eigen berging (6,4 m2), een gemeenschappelijke tuin, een eigen ligplaats voor een kleine sloep en een parkeerplek in de parkeerkelder van de op loop afstand gelegen Nieuwe Cope.

Verkoopprijs appartement 4 € 439.000,- v.o.n.

RIJK AAN WATER
Nieuwkoop staat bekend om zijn Nieuwkoopse Plassen, een groen en waterrijk natuurgebied. In dit gebied kunnen dieren en planten in alle rust leven en kunt u zowel zomers als 's winters heerlijk recreëren door er met de (zeil)boot op uit te trekken of door de schaatsen onder te binden en de schitterende en zeer geliefde plassentocht af te leggen.

VOORZIENINGEN
In de omgeving van de appartementen vindt u voorzieningen als scholen, sportverenigingen en op loopafstand ligt het winkelhart van Nieuwkoop met een diversiteit aan winkels. Verder treft u gezellige horecagelegenheden aan het water en een passantenhaven om de hoek.

PLANNING
De bouw van Copekwartier II is inmiddels gestart.
De verwachting is dat de appartementen het 1e kwartaal 2020 opgeleverd kunnen worden.

CONTACT
Heeft u belangstelling of vragen over Copekwartier II neemt u dan vrijblijvend contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon (0172-460808) of per mail (nieuwbouw@drieman.nl). U kunt ook contact opnemen met de architect van dit project, Marco Bruijnes (06-46324140, marco@marcobruijnes.nl).

Wij informeren u graag verder over dit prachtige appartement!

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/4113381
Prijs € 439.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 20 maart 2019
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 95 m²
Inhoud 300 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)

Marktcijfers Nieuwkoop

€ 371.575,- Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 710.116,- Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
82 Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 37
31 Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 46.839
26 Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 3.202,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Nieuwkoop Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken