€ 350.000,- k.k.

Te koop: Oude Nieuwveenseweg 48a, 2441 CW Nieuwveen

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Bouw uw eigen droomhuis!
Kijk ook eens op http://www.bouwkavelinnieuwveen.nl

Aan de Oude Nieuwveenseweg in Nieuwveen bieden wij een prachtige bouwkavel ter grootte van ca. 1000 m2 te koop aan.

Het bestemmingsplan laat een bebouwing toe met inhoud van 750 m3, een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter. Er kan een bijgebouw gerealiseerd worden van 80 m2. Uiteraard helpen wij u eventueel graag op weg met het realiseren van de eerste schetsen. Want veel is mogelijk, zoveel is zeker!

Deze kavel ligt net buiten het gemoedelijke dorp Nieuwveen. Het historische dorp Nieuwveen ligt direct naast een mooie (27 holes) golfbaan midden in het Groene Hart. Natuurlijk biedt het gezellige centrum u alle benodigde voorzieningen, zoals een grote supermarkt, slagerij, bakker en diverse zorgvoorzieningen. Daarnaast is het heerlijk toeven op de verschillende terrasjes. Kom gezellig bloemen plukken of genieten van een high tea bij de Sfeerstal. Ook voor natuurliefhebbers biedt Nieuwveen vele mogelijkheden, zo is er een landgoed met kinderboerderij, kunt u heerlijk fietsen door de weidse polders, varen, kanoën of zwemmen op/in de Nieuwkoopse plassen. Nieuwveen ligt centraal in het Groene Hart; de groten steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Schiphol zijn met ca. 30 tot 35 minuten te bereiken.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/4603641
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 18 juli 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.000 m²
Locatie
Ligging Platteland
Vrij uitzicht

Marktcijfers Nieuwveen

€ 275.625,- Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 508.555,- Gemiddelde vraagprijs in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
43 Gemiddelde verkooptijd in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: 37
17 Gemiddeld aangeboden in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: 46.839
12 Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.519,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Nieuwveen Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken