Onder bod
€ 275.000,- k.k.

Onder bod: Paradijsweg 14ong, 2461 TM Ter Aar

Beschrijving

Lees meer
Ter Aar, Paradijsweg ongenummerd

Perceel (bouw)grond te koop

• Gelegen aan de Langeraarse Plassen. Varen, vissen, surfen, een terrasje pakken aan het water en zwemmen; het kan allemaal op de Langeraarse plassen!
• Met vaarverbinding naar wateren in de omgeving
• Mogelijkheid om een woning te bouwen van 750 m3 inhoud in het kader van de ruimte voor ruimte regeling (lees verder voor uitleg ruimte voor ruimte regeling)
• Perceel is ruim 2 hectare groot waarvan circa 12.000 m2 grond en ruim 8000 m2 water

Het perceel grond heeft thans een Agrarische glastuinbestemming wat valt in het transformatie gebied waar de ruimte voor ruimte regeling van toepassing is. Dit betekent dat het in beginsel mogelijk is dat bij het inleveren van ca 5000 m2 aan glas/ beursrechten u NA aanpassing van het bestemmingsplan een woning met burgerbestemming kunt realiseren. Aan de toepassing van deze regeling zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet de locatie van de nieuw te bouwen woning ruimtelijk en milieukundig aanvaardbaar zijn. Daarnaast valt de locatie in het gebied luchtvaartverkeerzone waardoor een verklaring van geen bezwaar nodig is volgens artikel 8.9 van de luchtvaartwet.

Dit betekent dat u of zelf al 5000 m2 aan rechten heeft of dat u deze rechten elders dient te kopen. Daarna zal het bestemmingsplan aangepast moeten worden. U kunt contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie of u kunt uiteraard ook zelf het bestemmingsplan raadplegen op.
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02/r_NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02_2.5.html
en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02/r_NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va02_3.28.html
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?postcode=2461tm&huisnummer=12 (deze link brengt u bij perceel nummer 12. De bestemming van dit perceel is tevens agrarisch glastuinbouw. Het gaat om het perceel links van 12 en zit tussen paradijsweg 12 en paradijsweg 14 in. Het heeft geen eigen huisnummer.

Het perceel is gelegen in Papenveer. Papenveer was aanvankelijk een onderdeel van de gemeente Ter Aar. Inmiddels behoort zowel Papenveer als Ter Aar tot de gemeente Nieuwkoop, midden in het Groene Hart, op korte afstand van Alphen aan den Rijn. Daarnaast zijn er prima ontsluitingswegen naar de grotere steden zoals Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam en naar Schiphol. In de omgeving vindt u fraaie natuur met o.a. De Langeraarse plassen, het Braassemermeer en de Nieuwkoopse plassen. In de nabijheid vindt u ook een 18-holes golfbaan, openluchtzwembad De Aarweide en in de winter is er aan de andere kant van het kanaal een schaatsbaan. Maar als het ijs sterk genoeg is kunt u vanaf uw eigen perceel “de poel” op schaatsen. De dorpskernen van Ter Aar en aan de andere zijde van de plas Langeraar, met volop winkels, sportgelegenheden en meerdere basisscholen liggen op 5 tot 10 fietsminuten.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/3894051
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 24 mei 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 20.995 m²
Locatie
Ligging Aan water
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Aan vaarwater
Terug
Recent bekeken