Te koop: Dorpsstraat 101, 2435 AM Zevenhoven

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Zevenhoven, Dorpsstraat 101

Niet alledaagse vrijstaande woning op 1.062 m2 eigen grond

Wanneer u niet alleen op zoek bent naar een super grote en fijne tuin (kavel van 1.062 m2), maar vooral een vrijstaande woning zoekt waar u veel kanten mee op kunt, is dit zeker een woning om eens van binnen te bekijken. Gelegen in de lintbebouwing van Zevenhoven, een ligging met een landelijke sfeer en dat in het Groene Hart van de Randstad en op een half uurtje rijden van o.a. Schiphol, kortom centraal in de Randstad.

Het gegeven dat de woning met garage maar liefst een breedte kent van 20.70 meter geeft al aan dat de indeling niet alledaags is. Ooit werd de woning als praktijkwoning gebruikt. Een eigen entree naar de praktijkruimte, voldoende parkeerplekken voor de deur en een apart toilet voor die praktijkruimte, maakte dat gebruik mogelijk. De plattegronden laten zien dat uiteraard de optie van praktijk of kantoor aan huis zo weer kan worden uitgeoefend, maar dat in deze praktijkruimte optioneel ook 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Dan hebben we het nog niet eens over de ruimte in de kap of in het souterrain die wellicht vragen om een toekomstige invulling.

De woning werd in opdracht van de huidige eigenaar in 1987 gebouwd en heeft een inhoud van ca. 835 m3. We nemen nu de belangrijkste details met u door;

Los van de al aangehaalde aparte entree voor het praktijk gedeelte heeft de woning een centrale entree met hal, toiletgroep en de meterkast. Rechts van de hal bevindt zich de ruime living (ruim 45 m2) met een grote schuifpui richting het zonneterras (woning kent een geweldige bezonningsoriëntatie), daarnaast een semi-open keuken met de nodige inbouwapparatuur. Praktisch is ook bijkeuken en de wasruimte die in feite achter de garage zijn gelegen. Uiteraard een prima plek voor de c.v.ketel en de wasmachine aansluiting.

Links van de hal het slaapgedeelte en de praktijkruimte.
De hoofdslaapkamer heeft een eigen toegang tot de badkamer. Deze kent een douche, ligbad en een badkamermeubel met twee inbouwwastafels. De badkamer is ook vanuit de gang bereikbaar handig zeker wanneer de praktijkruimte in een of meerdere slaapkamers wordt opgedeeld.

Kantoorruimte (3,58 x 3,35 meter) en de praktijkruimte van 4,26 x 7,48 meter inclusief en entree mogelijk te transformeren tot 1 of 2 slaapkamers.

Deze zijde van de Dorpsstraat is in feite gelegen op de dijk, dat is bij deze woning goed merkbaar. De lager gelegen tuin die middels een buitentrap vanaf het terras bereikbaar is. Door het dijktalud beschikt de woning deels over een souterrain. Hier vindt u nu de nodige bergruimte, altijd handig met zo’n grote tuin. Te benoemen blijven dan over de garage en de zolder. De garage is 2.70 x 5,91 groot en deze ruimte beschikt over een kap die in feite vandaar over de hele woning doorloopt. Op termijn zou nog een gekeken kunnen worden of deze ruimte niet op de een of andere manier bij de woning getrokken kan worden. Dit moment zou samen kunnen vallen met het aanbrengen van zonnepanelen omdat de bezonningsoriëntatie van de kap zich daarvoor prima leent.

De woning heeft nu een verblijfsoppervlakte van 148 m2.

Tenslotte nog wat andere kenmerken;
• Kozijnen zijn van hardhout en uitgerust met dubbelglas
• Marmeren vloer op vrijwel de gehele begane grond en welke is voorzien van vloerverwarming
• Naast de praktijkruimte is er ook een zogenaamde “achterom”

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25007/3794781
Vraagprijs € 435.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 27 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.062 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Inhoud 853 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Vrij uitzicht
Platteland
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2013
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Vloerverwarming
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Heeft een alarm Ja
Heeft een lig-/zitbad Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft schuifdeuren Ja

Marktcijfers Zevenhoven

€ 275.625,- Gemiddelde verkoopprijs in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 508.555,- Gemiddelde vraagprijs in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
43 Gemiddelde verkooptijd in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 37
17 Gemiddeld aangeboden in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 46.839
12 Gemiddeld aantal verkocht in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.519,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Zevenhoven Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2

Kenmerken door vrienden

  • Rustige omgeving. Dichtbij natuur/Nieuwkoopse plas/veel mogelijkheden om te recreëren.
    1
    Endorser

Vrienden aan het woord

Terug
Recent bekeken